Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Nog even een fijne throwback naar vorige week, toen het Halloween was! Heather Bergsma deelde de superschattige outfit van Brent.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Halloween 🎃

Een bericht gedeeld door Heather Bergsma (@heatherbergsma) op

Geen fancy foto's van eten voor Esmee Visser en haar vriend. Zij hebben zo'n honger dat ze pas achteraf tijd hebben voor een plaatje!

Team Turner is weer compleet! In Den Haag sloot Iris van der Stelt weer aan na haar avontuur in Zuid-Afrika.

Vanessa Herzog kreeg een heel bijzondere prijs uitgereikt. In het land van de skiërs en schansspringers werd de schaatsster verkozen tot sportvrouw van het jaar.

Cappie af, helmpje op en weer andersom. Imke Vormeer wisselde afgelopen week meerdere keren van schaatsoutfit.

Kjeld Nuis had een roerig weekend, want naast zijn wedstrijden beantwoordde hij ook nog eens vragen van fans bij Zappsport. Welke score krijgt hij voor zijn kür?

Kim Boutin was een beetje bang voor het wereldbekerweekend vanwege al het Halloweensnoep dat ze had gegeten. Die angst was onterecht, want ze reed een wereldrecord!

Ook in Nederland sneuvelden de records. Patrick Roest en Kai Verbij werden door Thialf verrast met een lekker taartje na de training. 

Waar de een wint, wordt de ander teleurgesteld. Carien Kleibeuker beeldde het gevoel dat daarbij hoort uitstekend uit.

Feest bij Okay Fashion & Jeans! Na een stroeve start van de competitie werd in Deventer de winst flink gevierd.

Er gaat niets boven schaatsen in de buitenlucht, toch Håvard Bøkko?

Hoe lang Peter Kolder al in de schaatssport zit? Bekijk deze foto's maar eens.