De komende drie seizoenen gaat Team BraGeld door het leven als Team WBB Dakkapellen. De ploeg heeft haar naam verbonden aan de nieuwe hoofdsponsor. Het team zal wederom uitkomen bij de beloften en in de Topdivisie.

Afgelopen seizoen maakte het team, dat toen gesponsord werd door een samenwerking van Brabantse en Gelderse bedrijven, de stap naar het hoogste niveau. De stichting achter de ploeg, De Snelle IJzers, sprak in januari de ambitie uit om de ploeg de komende jaren uit te bouwen tot een stabiele opleidingsploeg die uitkomt in de Topdivisie.

Henriek van Millingen blijft de ploeg trouw en krijgt volgend seizoen gezelschap van Ruurd Dijkstra en Johan Knol. Dijkstra reed afgelopen jaar voor Team Brokers Flexibles, de opleidingsploeg van Team Okay Fashion & Jeans/Interfarms, maar deze houdt op te bestaan. De ervaren Knol komt over van Team Bouwselect. De ploeg voert nog gesprekken met andere rijders en hoopt in de komende weken zijn vierde rijder te presenteren. 

In de beloftencompetitie zullen Gijs Boer, Jasper Bugter, die vorig jaar de overstap maakte vanuit het wielrennen, en nieuwkomer Edwin Korenberg in de kleuren van Team WBB Dakkapellen rijden. Afgelopen seizoen heeft Korenberg door een valpartij in de openingsmarathon in Amsterdam een groot deel van het seizoen aan de kant gezeten met een gebroken sleutelbeen. Hij gaat zijn derde jaar in als beloftenrijder. Gesprekken voor een vierde rijder lopen nog. Beide herenploegen zullen in het roze en blauw, de kleuren van de hoofdsponsor, op het ijs verschijnen.

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.