Met de komst van Bart van der Vlugt heeft Team Skate4AIR de ploeg voor aankomend seizoen compleet. De marathonners uit Amsterdam zochten nog naar een sterke man die zowel op kunstijs als natuurijs goed uit de voeten kon en hebben die met Van der Vlugt nu gevonden.

Van der Vlugt komt over van Brokers Flexibles, de satellietploeg van Team Okay Fashion & Jeans/Interfarms. Voor die ploeg kwam hij dit jaar uit in de Topdivisie, waar hij twee keer in de top-10 wist te finishen. Met de komst van Van der Vlugt is Skate4AIR klaar voor het nieuwe seizoen. Eerder tekenden ook Robin Snoek, Tijs van der Steen, Axel Koopman, Simon Borsen en Stefan Wolffenbuttel voor een langer verblijf bij de ploeg.

"Team Skate4Air is een leuke groep gasten die ik goed ken van de trainingen in Amsterdam. Het zijn jongens die wat voor elkaar over hebben en dat merk je in de trainingen en tijdens de wedstrijden", geeft Van der Vlugt aan. Ook ploegleider Jelmer Looijestein is lovend over de terugkeer van Van der Vlugt: "Zijn veelzijdigheid, visie en rijstijl passen goed binnen onze ploeg. Daarnaast kent hij de jongens al jaren. We kijken nu al uit naar volgend seizoen."

Voor de beloftenploeg zoekt Looijestein nog naar een vierde rijder. De ploeg bestaat verder uit Roelof Koops, Jan Willem Broos en Twan Berlijn. 

Klik hier voor het volledige transferoverzicht marathon.