Crispijn Ariëns en Sjoerd den Hertog hebben hun contract bij Okay Fashion & Jeans/Interfarms opengebroken en verlengd. Ariëns zal in ieder geval de komende drie seizoenen rijden voor de formatie van Edward van Dijk. Den Hertog verlengde met een jaar en is daardoor nog voor minimaal twee seizoenen verbonden aan de ploeg.

Met drie overwinningen en de oranje leiderstrui stevig om zijn schouders maakt Sjoerd den Hertog een goed seizoen door op kunstijs. Op natuurijs laat de in Groningen woonachtige marathonschaatser ook van zich spreken. Op de Weissensee won hij de Aart Koopmans Memorial en werd derde tijdens het ONK. "Ik zit hier op mijn plek en alle randvoorwaarden zijn goed", vertelt Den Hertog. "Er is rust en stabiliteit in de ploeg. Daarnaast zijn de resultaten en het plezier bij de ploeg goed en ik heb er vertrouwen in dat dat in de komende jaren ook zo blijft."

Voor de 29-jarige Ariëns geldt hetzelfde als voor Den Hertog en hij tekende daarom voor twee jaar bij. "We hebben de afgelopen jaren gewerkt aan een sterke stabiele ploeg. De samenstelling is door de jaren heen niet veel veranderd en dat gaat ook niet gebeuren. Hierdoor zijn we erg goed op elkaar ingespeeld en dat is misschien wel de basis voor ons succes."

Eerder legde de formatie van trainer/coach Peter de Vries Robert Post vast voor de komende twee seizoenen. Ook Ingmar Berga en Bart Hoolwerf rijden volgend jaar in de kleuren van Okay Fashion & Jeans/Interfarms. De zesde en laatste positie binnen de ploeg staat nog open.