De skeelers worden langzamerhand ingeruild voor de schaatsen en dus zijn er vanaf dit weekend alweer een aantal wedstrijden op het ijs te zien. Zo komen onder meer Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt dit weekend al in actie bij de KNSB Cup 1. Hoe kun je die wedstrijd volgen en welke wedstrijden zijn er nog meer? Check het hieronder.

KNSB Cup 1, Shorttrack (16 september)
Aanstaande zondag vindt de kick-off van het nieuwe shorttrackseizoen in Heerenveen plaats. In Thialf zal de gehele Nederlandse top (met onder meer Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt) aanwezig zijn om te zien hoe ze ervoor staan na een lange zomer. Alle divisies rijden zondag een 500 meter, deze vindt vanaf 10.25 uur plaats. Toegang tot de wedstrijd is gratis. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan is er ook een livestream waarop de wedstrijd te volgen is. Vanaf dit seizoen is er bij elke KNSB Cup een livestream. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Junior Grand Prix (13 t/m 15 september)
In Richmond rijden jonge kunstrijders de komende dagen de vierde Junior Grand Prix. Dit keer doen er geen Nederlanders aan de wedstrijd mee. De wedstrijden zijn hier live te bekijken.

Lombardia Trophy (13 t/m 16 september)
Ook in Bergamo wordt er een wedstrijd voor de kunstrijders verreden. Ook hier zijn er geen Nederlandse deelnemers aanwezig.

World Inline Cup (15 september)
In Berlijn wordt zaterdag de laatste wedstrijd uit de World Inline Cup verreden. Voor de skeeleraars is dit de laatste kans om nog een mooie klassering neer te zetten en het seizoen goed af te sluiten. Meer informatie is hier terug te vinden. Vanaf 15.30 uur kun je voor een livestream terecht op de Facebookpagina van BMW Berlin Marathon.

Regionale competities (15 september)
De laatste wedstrijden uit de regionale competities worden dit weekend verreden. Op zaterdag staan de finales van de Stouwdan Competitie, de Van Lingen Competitie en de Dave van Dam Cup Baan op het programma. Ook de zevende Stehmann Competitie vindt zaterdag plaats.

Klik hier voor de volledige kalender.