Tickets
Shop
Nieuws 28 mrt 2018

Jouke Hoogeveen stapt over naar Team Bouwselect

Jouke Hoogeveen zal komend seizoen uitkomen voor team Bouwselect. De routinier komt over van De Haan Westerhoff. De 39-jarige Hoogeveen zit nog vol ambitie en ziet deze kans als een mooie stap.

Foto : Neeke Smit

Naast marathonschaatsen is Hoogeveen ook al jaren actief op de langebaan, met name op de tien kilometer. Twee keer reed hij een World Cup en afgelopen seizoen scherpte hij zijn persoonlijke records aan op deze afstand.

Op natuurijs kwam Hoogeveen tot diverse podiumplaatsen, waaronder zijn overwinningen op de Weissensee en in Zweden op het Runnmeer. Zowel in 2012 als in 2014 won hij de KPN Grand Prix om het groene pak, het algemeen klassement op natuurijs.

Op kunstijs en zeker op natuurijs hoopt Hoogeveen samen met de mannen van Bouwselect wederom progressie te boeken. Sipke Meindertsma, directeur van de hoofdsponsor, is verheugd dat Hoogeveen voor Bouwselect heeft gekozen. "We zijn ontzettend trots dat Jouke Hoogeveen zich kan vinden in ons ambitieniveau en we gaan ervoor om het niveau van afgelopen seizoen te prolongeren."

Meer lezen over marathon? Klik hier!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan