Team ZiuZ is na een succesvol marathonseizoen alweer bezig met het volgende seizoen. Margo van de Merwe versterkt vanaf heden het team. Bovendien zal de ploeg aankomend seizoen voor het eerst vertegenwoordigd zijn bij de beloftendivisie heren.

Onder leiding van coach Valentina Berga-Belloni zullen ook komend seizoen Kelly Schouten, Elsemieke van Maaren, Chantal Hendriks en Bianca Bakker de kleuren van Team ZiuZ verdedigen. Bij Team uplus rijden net als vorig jaar Sharon Hendriks, Bianca Roosenboom en Nynke Pellikaan. Daarnaast maakt de 28-jarige Margo van de Merwe haar rentree bij het team. Van de Merwe zal uitkomen in de kleuren van Team uplus.

Aangezien de kern van het team verder ongewijzigd blijft, zal de doelstelling voor seizoen 2018/2019 zijn om verder te bouwen aan de basis die het afgelopen jaar is gelegd. Dat betekent meer overwinningen, meer podia en rammelen aan de poorten van de gevestigde orde.

Hiernaast zal Team ZiuZ aankomend seizoen voor het eerst vertegenwoordigd zijn bij de beloftendivisie heren. Het herenteam zal bestaan uit Gerwin Smit, Ronald Haasjes, Kevin van der Horst en Mark Prinsen. Gedurende het seizoen vinden er drie doorstroomwedstrijden plaats. Bij deze wedstrijden zijn de eerste twintig rijders uit de ranking van de beloftendivisie startgerechtigd bij de Topdivisie Heren. Doelstelling voor de heren van Team ZiuZ is om zoveel mogelijk mee te doen aan deze doorstroomwedstrijden, meedoen om dagzeges en een rol van betekenis te spelen in het ploegenklassement.