Tickets
Shop
Nieuws 03 jan 2018

Schaatsers op social: geluk en verdriet bij het OKT

Schaatsers houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Foto : Sander Chamid

Namens de schaatsers en namens de redactie van schaatsen.nl: gelukkig nieuwjaar! Dat 2018 maar weer vele mooie schaatsmomenten mag opleveren!

OKT
Het jaar eindigde met het olympisch kwalificatietoernooi in Thialf. Veel spektakel, strijd en emoties. Voor de ene was het OKT een daverend succes, voor de ander was het een toernooi om gauw te vergeten. Blijdschap en verdriet liggen soms heel dicht op elkaar.

OLYMPICS!!! ✅

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis) op

IK GA NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN!!!!!!!!

Een bericht gedeeld door Anice Das (@anicedas) op

YESS!! Geplaatst voor de Olympische Spelen. 💪🏼💪🏼

Een bericht gedeeld door patrick roest (@patrickroestt) op

Geen vorm, geen ticket, wel m’n best gedaan. Incasseren. 🍷

Een bericht gedeeld door Carien Kleibeuker (@carienkleibeuker) op

Het jaar 2017
Jorien ter Mors keek, met behulp van een aantal foto's, terug op haar jaar. 

2017 een jaar met ups en downs. Hele mooie momenten met bijzondere mensen aan mij zijde meegemaakt. Helaas niet het einde van het jaar kunnen afsluiten zoals ik wilde. Ik had mijzelf toch wel op de 1500m in Korea gezien en tevens ook de ploegen achtervolging in het langebaanschaatsen. Stiekem zelfs gedacht aan een Mass-start maar je moeten keuzes maken in je aanloop. Alles willen is niet altijd even makkelijk. (Helaas in NL maar een kans om je te plaatsen) Volgend jaar de focus op de 1000m op de langebaan en iets heel moois laten zien op de shorttrack in de relay. Toch super trots dat ik weer op twee disciplines uitkomt 😈 Deze keer hopelijk met twee ....... randjes 🤑🤘🏻 2018 gaat weer heel veel moois bieden, als je maar blijft geloven in jezelf. Die onvergetelijke 1500m die hou ik jullie nog tegoed 😉 #keepdreaming #fastestonice

Een bericht gedeeld door Jorien ter Mors (@jorientermors) op

Shorttracker Daan Breeuwsma maakte ook een fotocollage met zijn hoogtepunten van 2017.

Ook Lotte van Beek keek terug op 2017. Zij deed dat met een mooie video.

#2017

Een bericht gedeeld door Lotte van Beek (@lottevbeek) op

Marathon
Voor broer en zus Schouten had het jaar 2018 niet beter kunnen beginnen. Irene won voor de derde keer de Nederlandse titel marathon en kwam zo in een bijzonder rijtje terecht. Simon werd even later ook Nederlands kampioen en ja, dan mag je best trots zijn op elkaar.

Dubbel 💙 #trots #nkmarathon #nederlandskampioen

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1) op

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan