Na het grote skeelersucces van 24KiKa in Biddinghuizen kun je komende winter ook 24 uur schaatsen voor het goede doel. Met de IJsbreker Challenge zal geld worden opgehaald voor het Rode Kruis.

Met een schaatsploeg van drie tot zes vrienden, familieleden of clubgenoten ga je zoveel mogelijk rondjes schaatsen op de 400-meterbaan van Eindhoven. Je lost elkaar af en als je niet schaatst, rust je uit, geniet je van de optredens van bekende artiesten, de gezelligheid, je supporters en koek en zopie.

Je schaatst voor het goede doel: het Rode Kruis, de humanitaire noodhulporganisatie in binnen- en buitenland. Door jouw inspanning kan de organisatie blijven helpen in noodsituaties. Want je laat je natuurlijk volop sponsoren door iedereen in jouw omgeving.

Schrijf je nu alvast in als teamleider voor deze IJsbreker Challenge. De challenge wordt gehouden op 3 en 4 maart 2018 in Eindhoven en daarom heb je dus nog ruim de tijd om een sterk team te formeren, te trainen en een originele outfit bij elkaar te zoeken. Voor de snelle beslisser is er een early bird tarief (tot 1 oktober).

Klik hier voor meer informatie.