Tickets
Shop
Nieuws 04 okt 2017

Zo volg je de World Cup Shorttrack in Dordrecht

Waar je ook bent, je hoeft deze week niets te missen van de Audi ISU World Cup Shorttrack in Dordrecht. Volg het toernooi en de prestaties van de Nederlandse rijders op de voet via schaatsen.nl, social media en op televisie.

Hoe goed de World Cup online en op televisie ook te volgen is, er is natuurlijk niets zo leuk dan er zelf bij te zijn in Dordrecht. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro in de voorverkoop. Een tip: tickets die online worden besteld, zijn 5 euro goedkoper dan aan de kassa bij het stadion.

Zaterdag en zondag op tv
Kan je er nou echt niet bij zijn in Dordrecht? Dan heb je mazzel, want ga er maar eens lekker voor zitten komend weekend: NOS Sport doet zaterdag en zondag uitgebreid live verslag van de World Cup via televisie, radio en online. Het commentaar bij de beelden is van Joris van der Berg. Op NPO Radio 1 zijn er live flitsen in NOS Langs de Lijn.

Zaterdag 7 oktober: beelden in Studio Sport vanaf 15.15 uur.
Zondag 8 oktober: beelden in Studio Sport vanaf 
13.10.

Finales live online
Alle World Cups zijn dit seizoen rechtstreeks te volgen via het ISU Skating Channel. Op zaterdag en zondag kun je daarom terecht op www.eurovisionsports.tv.

Liveblog
Natuurlijk is schaatsen.nl er ook weer bij, met het laatste nieuws over de World Cup, achtergronden en interviews. Via het liveblog houden we je op de hoogte van de laatste uitslagen en al het anders wat er in de Sportboulevard in Dordrecht gebeurt. Ook vind je hier links naar het meest actuele programma, startlijsten en natuurlijk de uitslagen.

Twitter, Facebook, Instagram
Beleef de World Cup mee via Twitter. Social media reporters zorgen voor live updates, statistieken en de eerste quotes van de rijders na hun race. Voor internationale fans is @ISU_Speed het kanaal om te volgen. Volg ons ook via Facebook en Instagram voor de mooiste foto's, gaafste video's, kijkjes achter de schermen en winacties!

#WCShorttrack
De officiële hashtag van het toernooi is #WCShorttrack. De leukste tweets en Instagram foto's met deze hashtag komen op het grote scherm in de hal.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan