Tickets
Shop
Nieuws 19 okt 2017

Hoe kan ik het schaatsen volgen dit weekend?

De dames en heren van de lange adem komen dit weekend voor het eerst in actie. En de langebaners rijden hun rondes tijdens de mass startcompetitie. In Litouwen komen een aantal Nederlandse kunstschaatsers in actie. Ook de shorttrackers rijden wedstrijden in het buitenland

Mass start competitie (heats)
De tweede mass startwedstrijd van de competitie bestaat uit twee delen. Vrijdag 20 oktober worden in Thialf zes heats gereden (3 dames en 3 heren) om te bepalen wie er op zondag 29 oktober de finale van deze wedstrijd mogen rijden. Om 15:50 uur gaan de dames van start, daarna volgen de heren. De verwachte eindtijd is 17:30 uur.

Alta Valtellina Trophy
De shorttrackers gaan van vrijdag 20 tot en met zondag 22 oktober van start in Italië. Volg hun prestaties in Bormio op ShorttrackOnline.info.  

KPN Marathon Cup 1
Op de Jaap Edenbaan in Amsterdam wordt zaterdag 21 oktober het startschot gegeven van de KPN Marathon Cup-competitie. Naast de eerste punten voor het klassement zal er ook gestreden worden om de Jaap Eden Trofee. Lukt het niet om zelf langs de ijsbaan te staan, niet getreurd! Alle marathonwedstrijden zijn dit seizoen te volgen via de livestream

Het programma ziet er als volgt uit:
19:15 uur: dames
20:30 uur: heren
22:00 uur: beloften

Kaunas Ice Autumn Cup
In het Litouwse Kaunas vindt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 oktober de Kaunas Ice Autumn Cup plaats. Voor Nederland betreden onder andere Thomas Kennes, Britt van der Meulen en Roxy Janssen het ijs. Via deze livestream zijn de wedstrijden te volgen.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan