Er prijken veel (internationale) langebaanschaatsers op de deelnemerslijst voor de derde KPN Marathon Cup in Thialf aankomende zaterdag.

Onder andere het voltallige marathonteam van LottoNL-Jumbo met daarin Sven Kramer, Douwe de Vries, Patrick Roest en Chris Huizinga staat aan de start bij de heren topdivisie. Ook team Justlease.nl met rijders Jan Blokhuijsen (topdivisie), Jos de Vos (beloftendivisie) en Melissa Wijfje is goed vertegenwoordigd. Daarnaast verschijnen Annouk van der Weijden, Carlijn Achtereekte, Reina Anema en Lex Dijkstra (beloftendivisie). Ook zullen er een aantal internationale langebaanschaatsers meedoen ter voorbereiding op de eerste ISU World Cup-wedstrijd die een week later wordt verreden in Heerenveen. 

De derde competitiewedstrijd begint zaterdag in Thialf om 19:15 uur met de dames van de Topdivisie. Zij rijden 80 ronden. Daarna volgen de Topdivisie-heren om 20:30 uur met hun wedstrijd over 125 ronden. De avond wordt afgesloten door de Beloftendivisie. Vanaf 22:00 uur rijden zij 100 ronden.

Daaropvolgende wedstrijden:
11 november: KPN Marathon Cup 4 Utrecht
18 november: KPN Marathon Cup 5 Haarlem
25 november: KPN Marathon Cup 6 Hoorn

Livestream
Alle wedstrijden in de KPN Marathon Cup zijn live bij ons te volgen. 

Ongeldige gegevens (Error)

Triangle