Voor de derde Europa Cup van het seizoen zijn de inline-skaters terechtgekomen in het Duitse Geisingen. Maar liefst 56 Nederlanders zullen daar aan de start verschijnen. Wie doen er allemaal mee?

Manon Kamminga stond ook op de deelnemerslijst, maar zij heeft in overleg met bondscoach Frank Fiers besloten niet mee te doen. Zij richt haar pijlen op het NK en vervolgens het EK. Kay Schipper, Rick Schipper, Rémon Kwant en Bianca Roosenboom zullen wel van de partij zijn bij de senioren.

Nederlandse deelnemers:
Senioren: Beau Wagemaker, Bianca Roosenboom, Elsemieke van Maaren, Kelly Schouten en Moniek Klijnstra en Casper de Gier, Kay Schipper, Luc ter Haar, Rémon Kwant, Rick Schipper.
Junior AElisa DulJaimy Horst, Jennifer Bollen, Lotte Kaars, Marijke Groenewoud en Marc Middelkoop, Max Douma, Michel Eenkhoorn, Noah Boogaard, Tom den Heijer en Tom van Vliet.
Junior BAnna van den Bos, Bente Kerkhoff, Danielle Giezen, Debby Behr, Fleur Schouten, Lianne van Loon, Lisa van Oost, Maaike Verweij, Marit van Beijnum, Tricia van der Weide en Bas Meijer, Daan Gelling, Glenn Nijenhuis, Harm Visser, Janno Botman, Jeroen de Kroon, Jordy van Workum, Merijn Scheperkamp, Mike Dogterom, Sem Koster en Wessel Horlings.
CadettenBart Klaver, David Holmes, Gert-Jan van Diepen, Ivo de la Porte, Klaske Baars, Laura Qualm, Loes Busser, Luuk van Timmeren, Ramona Westerhuis, Sascha Schenk, Stijn Beekelaar en Vera-Lou Gemser.
U14Tamara Schenk en Sanne Oosterwijk. 

De wedstrijden zullen via een livestream te volgen zijn. Die livestream bekijk je hier. Voor meer informatie over de Europa Cup kun je hier terecht.