Tickets
Shop
Nieuws 27 jan 2016

Stressless stopt als sponsor van schaatsploeg

Aan het einde van dit seizoen stopt het Noorse meubelbedrijf Stressless als sponsor van Team Stressless, de ploeg van onder meer Jan Blokhuijsen en Bart Swings. Dat maakte de ploeg woensdag bekend.

Foto : Soenar Chamid

"Als sponsor hebben wij vooral dit seizoen alle doelstellingen in het schaatsen bereikt en als Team Stressless nationaal én internationaal diverse keren het podium bereikt. De naamsbekendheid van Stressless is daarmee gegroeid", zegt Thomas van Aalten, commercieel directeur van Stressless Midden-Europa.

Bart Veldkamp, de manager van de ploeg, vindt het jammer dat hij op zoek moet naar een nieuwe sponsor. Hij is Stressless dankbaar voor de afgelopen jaren. "We hebben ons de afgelopen jaren ingezet om het team met een onderscheidende aanpak op te zetten en we hebben daar in alles steun vanuit Stressless voor gekregen."

"We hebben inmiddels een fantastisch en zeer succesvol internationaal team dat zich richt op de Olympische Spelen van 2018, we gaan nu met nieuwe partijen rond de tafel die bij dit schitterende traject willen aansluiten", aldus Veldkamp.

"Met onze internationale en nationale uithangborden zoals Brittany Bowe, Joey Mantia, Jan Blokhuijsen en Bart Swings willen we de komende jaren doorgroeien en de ploeg verder ontwikkelen. En op die manier waarde blijven bieden naar de schaatssport en onze partners."

Naast Nederlands kampioen allround Blokhuijsen en Swings bestaat Team Stressless ook uit Daniel Greig, Joey Mantia, Brittany Bowe en Manon Kamminga. Desly Hill en Jelle Spruyt zijn als coaches aan de ploeg verbonden.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan