It giet oan! En wel op VIER verschillende locaties in Nederland dit weekend! In Heerenveen worden de Europese sprint en allroundtitels verdeeld. In Amsterdam strijden de shorttrackers om het Rood-Wit-Blauwe tricot. In Groningen rijden de allrounders voor de GRUNO bokaal / Zilveren Schaats. En in Eindhoven gaan de marathonschaatsers van start bij hun achtste KPNcupwedstrijd. Ben jij erbij?

ISU EK allround & sprint

In Thialf Heerenveen worden dit weekend twee toernooien gereden, het ISU EK allround en EK sprint. Er zijn nog steeds enkele tickets te koop voor vrijdag, zaterdag en zondag! Wil je het liever thuis volgen? Dat kan. De NOS zendt de wedstrijden live uit op tv op NPO1 en op NOS.nl. Ook wij zijn erbij met onze liveblog

Klik HIER voor tickets

Klik HIER voor alle informatie over het ISU EK allround en EK sprint

KPN NK shorttrack

Een spannend weekend voor de shorttrackers! Zij strijden dit weekend op de Jaap Edenbaan in Amsterdam om de Nederlandse titels. 

Niet alleen de titel staat op het spel, ook tickets voor het EK Shorttrack en de Worldcups worden verdeeld. Grote favorieten zijn Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting, die het EK sprint afzegde voor dit toernooi. Kom jij ze aanmoedigen?

Zaterdag 7 januari vanaf 17.30 worden de voorrondes gereden en is de toegang tot het KPN NK shorttrack gratis!
Zondag 8 januari vanaf 12.30 worden de finales gereden en zijn tickets voor € 5,- verkrijgbaar aan de deur. Iedere bezoeker krijgt daarbij een gratis consumptiebon!

Klik HIER voor meer informatie over het KPN NK shorttrack

GRUNO bokaal / Zilveren Schaats

Nog meer langebaan strijd dit weekend! De Nederlandse allrounders rijden zaterdagavond 7 en zondagavond 8 januari op ijsbaan Kardinge in Groningen om de GRUNO bokaal / Zilveren Schaats. Ook deelname voor het KPN NK allround staat op het spel voor de schaatsers. 

Bij de heren staan onder andere Wereldkampioen Allround van 2014 Koen Verweij en de vice-Nederlands Kampioen marathonschaatsen Remco Schouten aan de start. Bij de dames rijden toppers als Marije Joling en Linda de Vries voor de winst.

Kom je ook kijken? Entree is gratis! 

Klik HIER voor meer informatie over de GRUNO bokaal / Zilveren Schaats

KPN marathon cup 8 Eindhoven

De dames en heren van de lange adem mogen zaterdagavond 7 januari weer aan de bak voor de KPN cup, dit keer in Eindhoven. Het KPN NK marathon op 1 januari was een spektakelstuk bij alle categorieën. Er is geen livestream dit weekend, dus zorg ervoor dat je er ‘live’ bij bent in Eindhoven! 

Klik HIER voor het programma