Tickets
Shop
Nieuws 14 apr 2016

Beslist.nl stopt als sponsor ploeg Van Velde

Beslist.nl stopt na vier seizoenen als sponsor van de ploeg van coach Gerard van Velde.

Foto : Soenar Chamid

Directeur Kees Verpalen van beslist.nl maakte donderdag op een persconferentie bekend dat zijn bedrijf stopt als hoofdsponsor van de gelijknamige schaatsploeg. Voor Team beslist.nl rijden onder anderen de broertjes Michel en Ronald Mulder en topsprinter Kai Verbij.

De ploeg blijft onder de vlag van schaatsorganisatie iSkate bestaan. Verbij, Thomas Krol en Daidai Ntab hebben een doorlopend contract. De toekomst van de ploeg lijkt ook financieel gewaarborgd. Het AD noemt Plantina als opvolger van beslist.nl. Volgens de NOS ligt daarbij een fusie met de voormalige Continu-ploeg voor de hand. iSkate wilde dat bij de persconferentie in Arnhem niet bevestigen.

 

Beslist.nl stapte in 2012 de schaatswereld in. Met de vergelijkingssite als hoofdsponsor vierden de sprinters van Van Velde grote successen. Hoogtepunt was de olympische titel van tweevoudig wereldkampioen sprint Michel Mulder in Sotsji 2014 op de 500 meter. Verpalen beloofde tijdens de Spelen nog zeker twee jaar door te gaan als hoofdsponsor, met een optie op nog twee seizoenen. Daar komt het echter niet meer van.

Stressless, Corendon en Continu stoppen ook allemaal als hoofdsponsor van een schaatsteam.

Zie voor alle veranderingen in de langebaanploegen ons transferoverzicht


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan