In een ononderbroken reeks sinds 1973 is nu het 44ste schaatsjaarboek verschenen.

Het boek van 416 pagina’s dik start met volledige informatie over alle Nederlandse kampioenschappen langebaan, de internationale titeltoernooien en het World Cup-circuit, maar ook de kampioenschappen in het buitenland en de nationale en internationale klassiekers worden niet vergeten. En de marathon, kortebaan-supersprint en shorttrack komen natuurlijk ook uitgebreid aan bod. 

De cijferaars komen in het middenrif van het boek aan hun trekken met de seizoen- en aller-tijden-lijsten. Maar ‘Schaatsseizoen’ is méér dan een boek vol cijfertjes en statistieken. In de doorlopende Kroniek wordt verslag gedaan en commentaar gegeven op gebeurtenissen in het nationale én internationale schaatswereldje. Korte biografieën, achtergronden en schaatshistorie maakt het boek compleet, en dit alles omringd door de mooiste foto's.

Om het nieuwe schaatsseizoen 2016/2017 adequaat te kunnen volgen, bevat deze 44ste editie geactualiseerde gegevens over wereld- en Nederlandse records, de baanrecords, samenstelling van de schaatsploegen, de wedstrijdkalender, en ga zo maar door. 

Up-to-date de winter in?
Je kunt 'Schaatsseizoen 2015-2016' hier bestellen! Hoe?
Maak 22 euro over op IBAN-rekening NL30 INGB 0000 3414 05 ten name van Stichting Schaatsseizoen, Fonejacht 6, 9204 KN Drachten. Geef daarbij aan ‘jaargang 44’, en noteer duidelijk uw adres. Dat laatste is belangrijk! Door banken worden uw adresgegevens niet meer –zoals vroeger-  automatisch bij uw overboeking vermeld. Dat moet u zelf doen!