Tickets
Webshop

Volg hier alles over natuurijs

Pelotonvulling #10: Eerste natuurijswedstrijd?

Natuurijs updates

access_time
16-01-2019, 21:47

Licht winters weer met mogelijk flinke vorst

Later op donderdag en vooral tijdens het weekend wordt het aanmerkelijk ‘frisser’ in ons land. Een gure winterse bui met sneeuw kan eerst nog langszij komen donderdag en vooral in de nachten wordt het vrij koud met een paar graden vorst op veel plaatsen. Later in de periode is ook matige vorst haalbaar en vormt zich wat meer ijs.

Lees hier verder. 

access_time
14-01-2019, 12:00

Het wordt kouder, maar voorlopig geen ijspret

Tot sneeuwpret op grote schaal komt het voorlopig niet. Het wordt wel kouder, maar de kans op echte vrieskou en natuurijs waarop kan worden geschaatst is uiterst klein.

Maandag is er een klein beetje winterweer in het noorden en noordoosten, met tijdens buien mogelijk ook natte sneeuw. Na woensdag wordt het geleidelijk kouder met vanaf vrijdag kans op lichte vorst in de nachten en winterse neerslag.

In het weekend koelt het 's nachts af naar tot min vijf graden. Bij buien is er dan weer kans op natte sneeuw en in de nachten kan het plaatselijk glad worden. 

access_time
14-12-2018, 11:22

De eerste vorst

Een eerste koudegolf(je) valt Nederland deze dagen aan. De strooiwagens gaan de weg op en 's ochtends moet er weer gekrabd worden. Misschien is er al een dun laagje ijs op de sloot te zien? 

De kou lijkt echter niet door te zetten. Na het weekend gaat de temperatuur weer omhoog en kunnen we weer wisselvallig herfstweer verwachten. Nog even geduld dus!

toon alles

FIKA-tijd: video's uit Zweeds Lapland

{{ video.publishedAt | date:fullDate}}

{{ video.title }}

UITGELICHT


VIDEOS

Natuurijs op social