Tickets
Shop

Reggeborgh Marathon Inline Cup 5

za 8 jul - za 8 jul
Marker Veendam

De Reggeborgh Marathon Inline Cup kent deze zomer 9 wedstrijden die op verschillende plekken verreden worden. De competitie kent dagprijzen en een algemeen klassement. De competitie start op woendag 3 mei in Nijeveen en eindigt met de finale op 26 augustus in Oldebroek.

Dit jaar is er wederom een meerdaagse, de Reggeborg Inline 3-daagse vindt plaats op donderdag 1 juni t/m zaterdag 3 juni.


Locatie

Henk Nienhuis Stadion
De Langeleegte 16
Veendam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Topdivisie deelnemers kunnen zich tot 6 juli 23.59 uur hier inschrijven.
1ste divisie deelnemers kunnen zich tot 6 juli 23.59 uur hier inschrijven.

1ste divisie
In het seizoen 2023 bestaan de wedstrijden voor de Reggeborgh Marathon Inline Cup uit een Topdivisie met daarnaast een viertal doorstroom wedstrijden (1ste divisie). Deze zijn speciaal bedoeld voor rijders in de diverse regionale competities met de ambitie een stap hogerop te komen, alsook rijders waarvoor de landelijke wedstrijden in het afgelopen seizoen (2022) net een stapje te hoog werden ervaren.

Inschrijving aan wedstrijden voor beide divisies staat open voor Senioren, Junioren A en Junioren B  naar eigen inzicht. Masters kunnen deelnemen aan wedstrijden in de 1ste divisie.

Indien beide wedstrijden op dezelfde dag plaats vinden kan aan één van boven vermelde competitie wedstrijden worden deelgenomen!

Programma

GEWIJZIGD PROGRAMMA

15.00 uur: Vrouwen topdivisie en vrouwen 1ste divisie
16.30 uur: Mannen topdivisie en mannen 1ste divisie

Parcourslengte 1,7km


Live

De Marathon Cup in Veendam is thuis te volgen via schaatsen.nl/livemarathon.


Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}