Tickets
Shop

Marathon Cup 13

za 18 feb - za 18 feb
Marker Groningen

Op zaterdag 18 februari wordt alweer de laatste Marathon Cup van dit seizoen gereden. Deze vindt plaats in Groningen.

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden voor de laatste keer dit seizoen om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. Dit jaar zijn er 13 Marathon Cupwedstrijden gereden. De marathon Cup zal afgesloten worden met een finale op 11 maart in Leeuwarden.

 

 


Locatie

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af.

Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

17.30 uur: Beloften heren - 100r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}