Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 3

za 4 nov - za 4 nov
Marker Heerenveen

Op zaterdag 4 november vindt de derde Daikin Marathon Cup plaats in Thialf, Heerenveen.

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

IJsstadion Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Categorieën:
- Beloftendivisie vrouwen
- Topdivisie vrouwen
- Topdivisie mannen


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}