Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 2

za 28 okt - za 28 okt
Marker Utrecht

Op zaterdag 28 oktober vindt de tweede Daikin Marathon Cup plaats bij de Vechtsebanen in Utrecht.

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Categorieën:
- Beloftendivisie mannen
- Topdivisie vrouwen
- Topdivisie mannen


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}