Tickets
Shop

Marathon Cup 11

zo 22 jan - zo 22 jan
Marker Alkmaar

Op 22 januari vindt de 11e Marathon Cup van dit seizoen plaats in Alkmaar. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. Dit jaar zijn er 13 Marathon Cupwedstrijden. De marathon Cup zal afgesloten worden met een finale op 11 maart in Leeuwarden.

 


Locatie

De Meent
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af.

Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

nader te bepalen: Beloften heren - 100r
13.30 uur: Topdivisie dames - 80r
14.45  uur: Topdivisie heren - 125r

*deze starttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}