Tickets
Shop

Landelijke selectie NK 3000m Junioren A/B

zo 29 jan - zo 29 jan
Marker Groningen

Deze wedstrijd voor junioren is een landelijke selectiewedstrijd voor junioren A en B voor het NK
Junioren Sprint en NK 3.000m.

Het deelnemersveld bij de junioren A is 32 rijders (per sekse), de top van de ranglijst 500m-1.000m dan wel de ranglijst 3.000m. Bij junioren B worden de deelnemers aangedragen door zowel Regio Noord-Oost als Regio Zuid-West. De wijze van selecteren van deelnemers aan de landelijke selectiewedstrijd kan door de regio’s zelf worden bepaald.

Wat valt er te verdienen?
Bij deze landelijke selectiewedstrijd zijn nog veel plaatsen te verdienen voor het NK Junioren Sprint en lange afstanden. Zie voor het exacte aantal plaatsen het selectiedocument voor junioren op de KNSB-site.


Locatie

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Google Maps openen

Uitslagen

De uitslagen kun je hier vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}