Tickets
Shop

Marathon Cup 4 - Uithof Bokaal

za 12 nov - za 12 nov
Marker Den Haag

Op zaterdag 12 november wordt de 4e Marathon Cup wedstrijd gereden in Den Haag. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup.

Dit jaar zijn er 14 wedstrijden om de Marathon Cup, de laatste wordt verreden op 11 maart in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. 

Op de Uithof belooft het weer een gezellige marathonavond te worden die je niet wilt missen! Koop nu hier je ticket in de voorverkoop en krijg één consumptie gratis!


Locatie

Sporttainment Center De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de  Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

18.10 uur: Beloften dames - 60r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r
21.45 uur: Beloften heren - 100r


Live

Volg de wedstrijden en doorkomsten via Schaatsen.nl/livemarathon


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijden op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}