Tickets
Shop

KNSB Reggeborgh Marathon 4

za 5 jun - za 5 jun
Marker Brakel

Dit seizoen worden er 5 KNSB Reggeborgh Marathons verreden. De meeste wedstrijden worden gereden op de openbare weg met een parcourslengte variërend van 0,7 tot 10 km, wegens corona worden de wedstrijden dit jaar verreden op een afgesloten wegparcours. Een wedstrijd kan gaan over een vaste afstand (een marathon in het bijzonder over 42,195 km) of over een vaste tijd met mogelijk een aantal extra rondes. Er worden geen voorrondes verreden. Bij sommige wedstrijden worden tussensprints gehouden of is er een leidersprijs voor de rijder die het vaakst als eerste doorkomt aan de finishlijn. Uitslagen van sprints en behaalde punten tellen niet mee voor de einduitslag maar altijd slechts voor extra prijzen. Uiteindelijk is de winnaar diegene die als eerst over de finish komt. 


Locatie

Skeelerbaan Brakel
Langerakseweg 4
5306 TC Brakel

Google Maps openen

Deelnemers

Geselecteerde deelnemers kunnen zich tot 3 juni 23.59 uur hier inschrijven. 

Aanmelden trainer/coach/ploegleider

Aanwezigheid trainer/coach/ploegleider alleen indien in het bezit van minimaal KNSB trainerslicentie ST3, in opleiding hiervoor, en/of in bezit van Ploegleiderslicentie marathonschaatsen. Aanmelden via skaten@knsb.nl tot 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Programma

15.00 uur: Dames 42 km
16.15 uur: Heren 42 km


Live

RTV Utrecht doet live verslag van deze wedstrijd op Radio M (93.1 FM).


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}