Tickets
Shop

KNSB Reggeborgh Marathon 3

za 29 mei - za 29 mei
Marker Eibergen

Dit seizoen worden er 5 KNSB Reggeborgh Marathons verreden. De meeste wedstrijden worden gereden op de openbare weg met een parcourslengte variërend van 0,7 tot 10 km, wegens corona worden de wedstrijden dit jaar verreden op een afgesloten wegparcours. Een wedstrijd kan gaan over een vaste afstand (een marathon in het bijzonder over 42,195 km) of over een vaste tijd met mogelijk een aantal extra rondes. Er worden geen voorrondes verreden. Bij sommige wedstrijden worden tussensprints gehouden of is er een leidersprijs voor de rijder die het vaakst als eerste doorkomt aan de finishlijn. Uitslagen van sprints en behaalde punten tellen niet mee voor de einduitslag maar altijd slechts voor extra prijzen. Uiteindelijk is de winnaar diegene die als eerst over de finish komt. 


Locatie

RTC De Stofwolk, Sportpark De Bijenkamp
Rietmolenseweg 5g
7151 AG Eibergen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Aanmelden trainer/coach/ploegleider
Aanwezigheid trainer/coach/ploegleider alleen indien in het bezit van minimaal KNSB trainerslicentie ST3, in opleiding hiervoor, en/of in bezit van Ploegleiderslicentie marathonschaatsen. Aanmelden via skaten@knsb.nl tot 3 dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Programma

Aanvang wedstrijd:
15.00 uur Dames (42 km)
16.15 uur Heren (42 km)


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}