Tickets
Shop

KNSB Reggeborgh Marathon 1

za 8 mei - za 8 mei
Marker Rotterdam

Dit seizoen worden er 5 KNSB Reggeborgh Marathons verreden. De meeste wedstrijden worden gereden op de openbare weg met een parcourslengte variërend van 0,7 tot 10 km, wegens corona worden de wedstrijden dit jaar verreden op een afgesloten wegparcours. Een wedstrijd kan gaan over een vaste afstand (een marathon in het bijzonder over 42,195 km) of over een vaste tijd met mogelijk een aantal extra rondes. Er worden geen voorrondes verreden. Bij sommige wedstrijden worden tussensprints gehouden of is er een leidersprijs voor de rijder die het vaakst als eerste doorkomt aan de finishlijn. Uitslagen van sprints en behaalde punten tellen niet mee voor de einduitslag maar altijd slechts voor extra prijzen. Uiteindelijk is de winnaar diegene die als eerst over de finish komt. 


Locatie

Sportpark Noordrand
Landscheiding 101
3045NK Rotterdam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Alle belangrijke informatie over de wedstrijd wordt ook gecommuniceerd via de Sportity app
Open de Sportity app op je smartphone, kies voor +Add new. Password: ISW2021.

Programma

Indicatie starttijd: 16.30 uur. De wedstrijd wordt verreden na KNSB wegwedstrijd 4.
Afstand: 42 km


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}