Tickets
Shop

Daikin NK Shorttrack

vr 31 dec - zo 2 jan
Marker Leeuwarden

Tijdens de Daikin NK Allround Shorttrack strijden de rijders rondom oud & nieuw om de nationale allroundtitel. Het eindklassement wordt opgemaakt over de drie afstanden, 1000 meter, 500 meter en 1500 meter. De voorrondes vinden plaats op oudjaarsdag. Het nieuwe jaar wordt op zondag 2 januari afgetrapt met de finales, dan komen we te weten welke twee rijders zich een jaar lang nationaal kampioen allround mogen noemen en Dylan Hoogerwerf en Suzanne Schulting opvolgen.

De Daikin NK Shorttrack worden mogelijk gemaakt door:


Locatie

Elfstedenhal
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Google Maps openen

Programma

Vrijdag 31 december
Voorrondes van 10.00 tot 14.00.

Zondag 2 januari
11.30 uur: (halve) finales 1000 meter
13.09 uur: (halve) finales 500 meter
14.34 uur: finales 1500 meter

Voor gedetailleerd programma, zie download.


Live

De wedstrijden zijn op vrijdag 31 januari en zondag 2 januari te volgen via een gratis livestream op schaatsen.nl/live. Jan van der Meulen en Justin van Zutphen zullen de wedstrijden van commentaar voorzien. 


Uitslagen

De (live) uitslagen zijn hier te vinden. 


Pers

Wil je de Daikin NK Shorttrack bijwonen als verslaggever of fotograaf, dan heb je een accreditatie nodig. Die kun je aanvragen per e-mail via persaccreditatie@knsb.nl. De deadline van aanvragen is 27 december om 23.59 uur. We vragen alle geaccrediteerden om zich via een sneltest op corona te laten testen, dat kan via testenvoortoegang.nl.

 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}