Tickets

Mass start competitie 4

zo 17 okt - zo 17 okt
Marker Deventer

Tijdens de Holland Cup & Rabobank  1/IJsselcup in Deventer wordt de vierde mass start gereden. Het is de laatste wedstrijd voor de finale op 12 december.

Mass start
De mass start competitie is het onderdeel binnen het schaatsen waarbij sporters uit alle disciplines bij elkaar komen. Langebaanschaatsers, marathonschaatsers, shorttrackers; allen hebben hun specialiteiten en dit maakt het schaatsonderdeel zo bijzonder. Tijdens de mass start komen snelheid, tactiek en ploegenspel samen. 

De mass start competitie
Om internationaal bij de top van de mass start te blijven horen, is op nationaal vlak de competitie vorig seizoen opnieuw ingericht en is het aantal wedstrijden uitgebreid. Meerdere competitiewedstrijden zijn toegevoegd aan een bestaande Rabo Holland Cup.


Locatie

De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Deelnemers kunnen zich tot 12 oktober 20.00 uur hier inschrijven.

Programma

De wedstrijd begint om 21.00 uur, na de Holland Cup & Rabobank 1 / IJsselcup.


Corona

Alle aanwezigen, ook de deelnemers, hebben een geldige QR-code via de CoronaCheck-app nodig. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Neem ook een geldig identiteitsbewijs mee. 

Mocht voor de aanmaak van deze QR-code een test nodig zijn, dan kan dit bij een locatie van 'Testen voor Toegang' (dit is nodig als de sporter, trainer, bezoeker of journalist niet volledig gevaccineerd is of een herstelbewijs heeft).


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}