Live
Shop

KNSB Marathon Inline Cup 2

14 aug, 2020  Staphorst

In Staphorst rijden de junioren B/A en Senioren de tweede marathon van het seizoen waarbij dit direct ook de laatste wedstrijd voor het Daikin NK Inlineskaten marathon op het circuit van Zandvoort is. 

De laatste informatie over de wedstrijd, uitslagen etc. staat in de Sportity app
Channel; KNSB inline
Password; inline2020
Pushmessages; ja


Inschrijving

Deelnemers kunnen zich tot 11 augustus 20.00 uur hier inschrijven.

LET OP: dit jaar kan er uitsluitend digitaal worden ingeschreven. Het is NIET mogelijk om je op locatie in te schrijven of voor een niet opgegeven afstand bij te schrijven. Ook alle begeleiders/coaches moeten vooraf worden aangemeld (één ouder per huishouden). 
Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Niet aangemeld = geen toegang.
Als je je al hebt aangemeld via de mail, dan hoef je dit formulier niet meer in te vullen.
Aanmelden kan tot 11 augustus 20.00 uur.

Iedereen dient op locatie (QR code bij ingang) een gezondheidscheck te doen. Zonder deze gezondheidscheck krijg je geen toegang. Vergeet je mobiele telefoon niet! 
Toeschouwers zonder betrokkenheid worden helaas niet toegelaten.

WARNING: This year it is only possible to register digitally. It is NOT possible to register or add a registration at the location. All coaches must also be registered in advance. Entry deadline 11 August, 8pm. Please click here for the application form. Not registered = no access.