Tickets
Shop

Skeelertoertocht "Tussen de Scheldes"

za 1 jun - za 1 jun
Marker Krabbendijke (ZL)

Dit jaar hebben we weer gekozen voor een route van om en nabij de 38 kilometer door de fraaie en nabije omgeving van ons dorp, uiteraard tussen de twee scheldes.

Een fraai stukje Zeeuws landschap, onder andere langs het water, en vaak voorzien van een zilt windje, ziet u mooie stukken uit de omgeving van Krabbendijke.

De volledig uitgepijlde route van 38 kilometer zal je vrijwel volledig begeleiden over gladde fietspaden en polderwegen!

De route nu alvast bekijken of downloaden? dat kan! maar let op! als er werkzaamheden zijn ten tijde van de toertocht word de route voorzien van een omleiding.

hier kunt u de route zien die nu uitgezet is.

LET OP!!! DEZE ROUTE IS EEN VOORLOPIGE ROUTE, WELKE PAS DEFINITIEF IS NA AKKOORD EN VERGUNNINGEN VAN GEMEENTES EN DERGELIJKE!

Ook is er een mooie ronde van ongeveer 6 kilometer welke meerdere keren verreden kan worden in de buurt van Krabbendijke, deze tocht heet de kidstoer.

Voor de jeugd tot +-15 jaar organiseren we vanaf 13:00 uur diverse super leuke spellen op skeelers op het skeelerterrein! Dit zullen leuke, uitdagende en misschien wat spetterende spelletjes zijn die gaan om behendigheid, snelheid of evenwicht…. welke dit zullen zijn houden we nog even geheim!

Ook is wederom de mogelijkheid voor een kindervrijmarkt voor kinderen tot 12 jaar, op een kleedje allerlei spulletjes te koop aanbieden zolang het maar geen etenswaren zijn.

Wanneer: Zaterdag 1 juni 2019

Wat: Een volledig uitgepijlde route van ongeveer 38 kilometer, en een kidstoer van 6 kilometer in de buurt van ons fraaie dorp langs de Oosterschelde.

De route van 38 kilometer kan desgewenst meerder keren verreden worden.

In verband met een mogelijke te late binnenkomst zal de laatste start zal omstreeks 14:00 uur zijn voor de 38 kilometer route.

Leuke spelletjes op skeelers op het skeelerterrein!
Kindervrijmarkt voor kinderen.

Deze routes staan ook open voor longboarders, kickbikes etc..

Waar:
Start vanaf skeelerterrein aan de Nieulandestraat 39c te Krabbendijke

Inschrijven:
Voor de 38 km skeelertoertocht via het online aanmeldformulier en op locatie bij het clubgebouw vanaf 08:00.

Voor de start van de kidstoer kan je inschrijven vanaf 10:00u.

Voor de spelmiddag vanaf 11:00 uur bij de inschrijftafel op het skeelerterrein.

Start:
De 38 kilometer kan gestart worden vanaf 09:30u, en de laatste start zal omstreeks 14:00u zijn.

De kidstoer van 6 km, welke meerdere keren gereden kan worden start om 13:00, laatste start om 15:00.

De spellenmiddag voor kinderen begint om 13:30. en duurt tot 16:00.

Route:
Door het schitterende Zeeuwse landschap “Tussen de Scheldes”.

De tocht gaat langs mooie plaatsen en de oosterschelde en door of langs o.a. Yerseke, Wemeldinge, Schore, Kruiningen, en Waarde om weer naar Krabbendijke terug te keren.

De route welke nu uitgezet is kunt u hier vinden. (kleine wijzigingen kunnen op het laatste moment plaatsvinden i.v.m. werkzaamheden of veiligheidsredenen)

Afstanden:
38 kilometer welke meerder keren verreden kan worden. Verder is er een kidstoer cq. minder gevorderden tour. Deze is ook geheel uitgepijld en is 6 km lang. Kan ook meerdere keren gereden worden.

Overige informatie
Dit evenement is zowel voor de beginnende als de gevorderde skeeleraar een leuke uitdaging. Volwassenen, maar zeker ook jongeren, zijn van harte welkom!

EHBO aanwezig.
Kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Natuurlijk worden de deelnemers goed verzorgd tijdens de tocht. Bij de stop:

  • Toilet gelegenheid
  • Fruit, broodje en marsje o.i.d.
  • Water en water met siroop ( mogelijkheid om de bidon te vullen 

Deelnamekosten van de 38 km tocht inclusief daglicentie (i.v.m. verzekering) :

  • Leden: Gratis
  • Niet leden: Jeugd en Volwassenen : €8,50

Deelnamekosten van de kidstoer 6km :

  • Leden: Gratis
  • Niet Leden: Jeugd en Volwassenen €4,00

Iedere deelnemer ontvangt na het inleveren van de deelnemerskaart een gratis bakje friet en een aandenken.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen met EHBO, verkeer- en motorbegeleiding is deelname voor de tocht en spelmiddag op eigen risico, en is een

HELM VERPLICHT!

en worden beschermingsmiddelen dringend geadviseerd. Indien mogelijk eigen helm gebruiken. Beschik je niet over een helm dan is het ook mogelijk om een helm te huren zolang de voorraad strekt. De deelnemers dienen zich te houden aan de geldende verkeersregels.

Deelname aan de kofferbakverkoop is mogelijk tot 12 jaar.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.


Programma

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseert IJs- & Skeelervereniging Krabbendijke een pelotons-skeelertoertocht van 116 km en recreatieve tocht voor kinderen & beginners van 6km. De start is vanaf ijs- en skeelerterrein aan de Nieulandestraat 39c te Krabbendijke. De peletonstocht (116km) gaat door het schitterende Zeeuwse landschap “Tussen de Scheldes”. De tocht gaat langs mooie plaatsen en door mooie polderwegen via de Oesterdam richting Tholen, over de Philipsdam naar Schouwen Duiveland en via de Zeelandbrug terug naar Zuid Beveland. Tijdens de gehele route is er begeleiding en wordt voor eten en drinken gezorgd en er zal, afhankelijk van de weersomstandigheden, 3 of 4 keer een stop worden gehouden op een mooie plek in onze prachtige provincie. (start om 09.30uur)

De recreatieve tocht van 6km start om 13.00uur

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website en onze facebook pagina. Voorinschrijving is  mogelijk via onze website of op zaterdag 12 mei in ons clubgebouw



Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}