Voor het eerst in Nederland: het WK Inlineskaten

Nog nooit was het WK Inlineskaten in Nederland. Zowel op de baan, op de weg als bij de Freestyle onderdelen gaan de wereldwijde kampioenen met elkaar dé strijd aan. Niet alleen de broers Ronald en Michel Mulder kijken uit naar het WK in eigen land, alle internationale rijders verheugen zich op de eerste week van juli komende zomer.

Provincie Gelderland vormt het decor voor de strijd op wielen. In Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli geracet op één van de snelste en mooiste pistes van heel de wereld. Het centrum van Arnhem vormt dé arena voor de weg- en freestyle onderdelen van 5 tot en met 8 juli, uiteraard met een Urban look & feel.

Met uitzinnig publiek, entertainment rond de races en een afwisselend side events programma vormen deze gecombineerde WK's een uniek evenement op de internationale kalender.

Word  vrijwilliger  bij  het WK Inline- & Freestyleskaten  2018
Vrijwilligers maken het evenement en daarom hebben we jouw hulp en ervaring nodig! Voor het WK is de hulp van maar liefst 300 vrijwilligers nodig en jij kan deel uitmaken van dit team! Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor vele verschillende taken en rollen, waaronder: Hospitality, EventMakers Services, Publieke Services, Wedstrijdzaken, Side Events, Media & Communicatie, Evenementenregelaar en Transport. 

Wil jij jouw sport van dichtbij en het hoogste niveau meemaken? En help jij mee de skatesport zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten? Meld je dan aan als EventMaker voor het WK Inline- en Freestyleskaten en zorg er samen met ons voor dat alles die week op rolletjes verloopt! Meer informatie vind je hier. Voor vragen kun je altijd even mailen naar team@eventmakers.nl