Tickets
Shop

NK Marathon

za 13 jun - za 13 jun
Marker Achterveld

Op 13 juni organiseert de KNSB de NK Inline-skaten Marathon in Achterveld. Het moment om topskaters zoals wereldkampioen Mark Horsten en oud-wereldkampioen Crispijn Ariëns en voormalig Europees kampioenen Ingmar Berga en Gary Hekman en veelvoudig Europees kampioen Manon Kamminga van dichtbij in actie te zien. Kom gratis kijken naar deze topsport.

Tussentijden

Tijdens het NK Inline-skaten Marathon zullen ook de tussentijden van de rijders en rijdsters live via internet of de Mylaps Live Timing App (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te volgen zijn. Hieronder een overzicht van waar welke categorie te zien zal zijn.

Dames Junioren B
Heren Junioren B
Dames Junioren A
Heren Junioren A
Heren Senioren B+C
Dames Senioren A
Heren Senioren A

Parcours

Het parcours is met een lengte van 1045 meter, vijf linker en twee rechterbochten zeer uitdagend voor de rijders. Start- en finish zijn op de Hessenweg, de hoofdstraat van Achterveld. Na de eerste bocht krijgen de rijders eerst een klinkerstrook van honderd meter na de tweede bocht direct gevolgd door nieuw asfalt. Hier maken de rijders zich op voor de eerste rechterbocht van het parcours gevolgd door een linkerknik en dan linksaf en weer rechts.

Na nog een linkerbocht komen we weer aan bij de laatste linkerbocht voordat we de Hessenweg weer opdraaien. Een brede finish-straat, waar dit NK veel publiek en gezelligheid verwacht worden Na afloop is er een afterparty in het dorpshuis 'Ons Gebouw' voor deelnemers en supporters.

Kleedgelegenheid en tekenen presentielijst:
Zalencomplex De Moespot
Jan van Arkelweg 6
3791AC Achterveld 


Deelnemerslijst

Junioren A en B, Senioren dames en senioren heren

Voor inschrijven klik hier
Voor de deelnemerslijst klik hier

Kleedgelegenheid en tekenen presentielijst:
Zalencomplex De Moespot
Jan van Arkelweg 6
3791AC Achterveld

Programma

Let op: dit is het voorlopige tijdschema.


Uitslagen

junioren-b heren uitslag
junioren-b dames uitslag
junioren-a heren uitslag
junioren-a dames uitslag
senioren-b en c heren uitslag
senioren dames uitslag
senioren heren uitslag

 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}