Tickets
Shop

NK Baan

vr 29 mei - zo 31 mei
Marker IJs en Inline-skateclub Purmerend
Houd voor de meest actuele informatie tijdens het NK Baan behalve deze pagina ook @schaatsennl op Twitter in de gaten. En volg #NKBaan

Vele bekende topsporters zullen dit voorjaar te bewonderen zijn in Purmerend. Van 29 tot en met 31 mei wordt daar het NK Inline-skaten op de baan gehouden. De KNSB organiseert dit prachtige sportevenement in samenwerking met de IJs en Inline-skateclub Purmerend. Kom gratis kijken naar deze topsport.

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie omtrent het NK Marathon op 13 juni in Achterveld.


Programma

 

Extra activiteiten 

In aanloop naar dit prachtige evenement organiseert de IJs en Inline-Skate club Purmerend een aantal leuke activiteiten waarbij zowel jong als oud kennis kan maken met deze mooie maar minder bekende sport.

Als eerste zijn de kinderen aan de beurt, in totaal komen er verspreid over drie dagen zo'n 300 basisschoolleerlingen naar de Inline-skatebaan toe om deel te nemen aan een les welke wordt verzorgd door de KPN Junior Schaatsclub van de KNSB. De KPN Junior Schaatsclub is aanwezig van woensdag 20 mei tot en met vrijdag 22 mei, op één van deze 3 dagen zal ook Mariska Huisman aanwezig zijn. Op woensdagmiddag is er dan ook nog de wekelijkse skate-instuif waar alle kinderen heen mogen komen.

Op zaterdag 23 mei is er de Skate-Date voor de volwassenen en jeugd. Er is dan de mogelijkheid om kennis te maken met de inline-skate sport. Op het sportcomplex de Purmerring, gelegen aan het Trimpad 10, zullen dan allerlei clinics en lessen worden gegeven. Er zijn diverse skatematerialen gratis te gebruiken, dus ook iedereen die geen skates heeft kan hieraan deelnemen. De aanvang is 10:00 uur en het evenement duurt tot 15:00 uur. De toegang is geheel gratis en er kan op elk moment binnen gelopen worden!

Meer informatie is ook te vinden op de website van de vereniging, www.ijseninlineskateclub.nl


Uitslagen

Vrijdag 29 mei

300m kadetten en junioren-b Uitslag
300m junioren-a uitslag

Zaterdag 30 mei

300m senioren uitslag
Afvalkoers kadetten en junioren-b uitslag
afvalkoers Junioren-a uitslag
afvalkoers senioren uitslag
500M Kadetten en junioren-b uitslag
500M Junioren-a en senioren uitslag
puntenkoers kadetten en junioren-b uitslag
puntenkoers junioren-a uitslag

 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}