Tickets
Shop

KNSB Baan Competitie

do 14 mei - do 14 mei
Marker IJs en Inline-skateclub Purmerend
KNSB Baan Competitie

De KNSB Baan Competitie is de nationale competitie voor het inline-skaten op de baan. De competitie bestaat uit acht wedstrijden. Er wordt een klassement opgemaakt voor de korte afstanden (300, 500 en 1000 meter) alsmede de lange afstanden (1000 meter, punten- en afvalkoers). De competitie is verdeeld in Heren (A, B, C en Junioren A) en Dames (D en Junioren-A).

Parkeren

Rondom de Purmerring zijn de parkeerplaatsen beperkt, alternatieve parkeerlocaties zijn het Trimpad, Anne Franklaan achter de hoge flat, Botterstraat en Vrouwenzandstraat. Vanaf deze locaties is de Purmerring lopend goed te bereiken. Parkeren in de berm op de Stekeldijk is verboden en levert een dure bekeuring op, dus parkeer daar niet!

Het is natuurlijk wel mogelijk om spullen te lossen bij het hek en daarna de auto elders te parkeren, probeer hierbij de calamiteiten route wel zoveel mogelijk vrij te houden.

Bezoekers en toeschouwers adviseren wij zoveel mogelijk om niet met de auto te komen. Ook met zowel trein als bus is onze locatie goed te bereiken.


Deelnemerslijst

Senioren en junioren A

Inschrijven voor de competitie kan hier.
Voor de deelnemerslijst klik hier.

Programma

Programma Landelijke Baan competitie 14 mei Purmerend:

Series 1000m P1 t/m Senioren
Halve finale 1000m P1 t/m Senioren
Finale 1000m P1 t/m Senioren
Series puntenkoers (indien noodzakelijk voor P1 t/m Junior B)
Finale puntenkoers P1 t/m Junior B
Finale afvalkoers Junior A en Senioren

Lengte parcours: 200 m.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}