Tickets
Shop

Openingswedstrijd KNSB Cup Shorttrack

za 17 sep - za 17 sep
Marker Heerenveen

De KNSB cup bestaat dit jaar uit zes wedstrijden waarbij op 17 september de opening plaatsvindt in Thialf, Heerenveen. De KNSB cups zijn er voor C-junioren en ouder en er zijn aparte klassementen voor mannen en vrouwen.

De andere KNSB Cup wedstrijden zijn:

  • KNSB Cup 1 - 23 oktober 2022 - Leeuwarden
  • KNSB Cup 2 - TBA
  • KNSB Cup 3 - 17 december 2022 - Dordrecht
  • KNSB Cup 4 - 7 januari 2023 - Heerenveen
  • KNSB Cup 5 - 4 februari 2023 - Nijmegen

Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

De deelnemers aan de KNSB Cup Opening vind je hier. De deelnemers dienen communiqué 5 goed door te nemen voor de regelementen.

Uitslagen

Iedere deelnemer krijgt punten tijdens de KNSB Cup, voor het klassement worden de punten van alle KNSB Cup wedstrijden bij elkaar opgeteld. Het slechtste resultaat van één van de KNSB Cup wedstrijden vervalt. Bij gelijke eindstand is de uitslag van de finalewedstrijd doorslaggevend. Als een KNSB Cup wedstrijd in combinatie met een selectiewedstrijd voor senioren (trial) wordt gehouden, worden de rijd(st)ers die na een time-trial toegelaten worden tot de selectiewedstrijd als hoogste divisie beschouwd voor het KNSB Cup klassement. Zij krijgen de punten volgens de einduitslag van die selectiewedstrijd. De overige rijd(st)ers, die de KNSB Cup wedstrijd rijden, nemen deel als divisie B, C etc. en krijgen overeenkomstig punten.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}