Tickets
Shop

Nedereindse Berg SVU skeelertocht 2021 “Over de dijken van de Lek"

zo 19 sep - zo 19 sep
Marker Utrecht

Zoals ieder jaar organiseert Schaatsvereniging Utrecht (SVU) ook dit jaar de traditionele SVU skeelertocht. Op zondag 19 september start deze skeeler pelotonstocht op de Nedereindse Berg en gaat over een aantrekkelijke route van totaal 55 km. Fietsers voor en achter het peloton houden een snelheid van circa 20 km aan. De route gaat voor het grootste deel over de dijken langs de Lek tussen Vianen en Schoonhoven. Waar op de gewone weg gereden moet worden, zorgen 4 motorrijders voor en achter het peloton voor een veilige afscherming en voor het “blokken” van kruisingen. In de bezemwagen is een EHBO’er aanwezig. Halverwege de tocht wordt een pauze gehouden met wat te eten en te drinken voor alle rijders.


In het paviljoen van de SVU op de Nedereindse Berg (adres Nedereindseweg 501W in Utrecht) kan men zich op zondag 19 september inschrijven vanaf 8:30 uur. De skeeler pelotonstocht start om 10:00uur. Kosten zijn € 10 pp voor volwassenen en € 8 pp voor jeugd tot 18 jaar. Bewijs van vaccinatie of negatieve test en geen klachten wordt gecontroleerd bij inschrijving.

Algemene informatie
Start: 10.00 uur
Inschrijven: ter plaatse vanaf 8.30 uur. 
Soort tocht: Pelotonstocht / groepstocht
Gemiddelde snelheid: +/- 20 kilometer per uur
Afstand: 55 kilometer
Start locatie: Nedereindseweg 501W in Utrecht. 

Verenigingsactiviteiten
Op de Nedereindse Berg worden ieder jaar van april tot en met september op elke maandag-, woensdag- en vrijdagavond inlineskatetrainingen gegeven door Schaatsvereniging Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers dragen verplicht een helm.


Locatie

Schaatsvereniging Utrecht
Nedereindseweg 501W
3546 PM Utrecht

Google Maps openen

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}