Tickets
Shop

Join the Icedance

Doe met jouw vereniging mee aan #jointheicedance! Meer weten? Lees snel verder!

Winnaar #JointheIceDance 2023: Kunstschaatsclub Thialf!
De kunstschaatsclub kreeg van het thuispubliek de meeste stemmen en wint de clinic van Aljona Savchenko & de opvoering tijdens de Challenge Cup! 

Nieuwsgierig naar alle genomineerden? Bekijk de video's hieronder nog een keer terug. Enorm bedankt aan alle deelnemende clubs en de thuisstemmers! Tot bij de Challenge Cup! 

Informatie over de actie:
Stuur de video van jullie ijsdans in via social media met de hashtag #jointheicedance en maak kans op een clinic van Aljona Savchenko en de opvoering van jullie ijsdans tijdens de Challenge Cup!

Bekijk hieronder de video en lees hoe jij mee kan doen 👇

Video zonder geluid? Zet het geluid aan door het schuifje naar rechts te slepen of klik op de YouTube link om de video te bekijken met geluid.

Hoe doe je mee?
Doe de ijsdans van Lindsay van Zundert en haar trainingsgenootjes na en maak naar eigen inzicht de ijsdans af op het nummer 'Dynamite' van BTS.

Post jouw ijsdans uiterlijk 25 januari 2023 op Youtube, Tiktok, Facebook- of Instagram tijdlijn, gebruik hier #jointheicedance en benoem jouw kunstrijvereniging.
Vergeet @schaatsennl niet te taggen!

Jury
Na 25 januari worden de video’s die online zijn gedeeld met #jointheicedance beoordeeld door niemand minder dan Aljona Savchenko, Gerard Joling, en Nikki Davison. Samen bepalen zij welke 3 verenigingen de beste, meest creatieve video's hebben ingestuurd en kans maken op de clinic van Aljona en de opvoering tijdens de Challenge Cup. Uiteindelijk bepaalt de publieksjury de winnaar. Let op: de moeilijkheidsgraad van de dans wordt niet beoordeeld, dus alle niveaus maken zeker kans om te winnen!

De jury bestaat uit de volgende personen:

(van links naar rechts) Aljona Savchenko (olympisch kampioene paarrijden 2018, 2x olympisch brons, 6x wereldkampioen, 4x Europees kampioen ), Gerard Joling (zanger/entertainer en kunstschaatsliefhebber) en Nikki Davison (Development & Team leader TeamNL).

Waar wordt jouw video op beoordeeld? 
⛸️ De video moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te vinden. 
⛸️ Op 30 januari kiest de jury welke drie video’s genomineerd worden en kans maken op de clinic en de opvoering.
⛸️ De uitslag van de nominaties wordt op 1 februari gecommuniceerd via de Social Media kanalen en website van Schaatsen.nl. 

Stemmen maar! (vanaf 1 februari 2023)
Zit jouw video bij de beste 3? Dan is het tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen! Roep zoveel mogelijk mensen op om te stemmen op jouw video. Dit kan via de stemtool die op deze pagina (schaatsen.nl/jointheicedance) wordt gepubliceerd.

➡️ Stemmen kan van 1 t/m 10 februari 20:00 uur. Op 11 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. 

De video met de meeste stemmen wint de clinic van Aljona. Zij mogen hun ijsdans opvoeren tijdens de Challenge Cup.* 

*De clinic vindt plaats op een nader af te stemmen moment voor maximaal 20 personen van jouw vereniging. De opvoering van de ijsdans vindt plaats op zondag 26 februari 2023, tijdens de Challenge Cup. 

#jointheicedance is een initiatief van de KNSB voor aangesloten kunstrijverenigingen en wordt ondersteund door Schaatsen.nl. 

De algemene voorwaarden voor de ijsdans vind je hier

Group 2