Tickets
Shop

Join the Icedance

Doe met jouw vereniging mee aan #jointheicedance. Doe de ijsdans van Lindsay van Zundert en haar trainingsgenootjes na en maak deze af. Als je meedoet maak je kans op een clinic van Javier Fernández López en de opvoering van jullie ijsdans tijdens de Challenge Cup!

Stuur de video van jullie ijsdans in via social media met de hashtag #jointheicedance en maak kans op een clinic van Javier Fern谩ndez L贸pez en de opvoering van jullie ijsdans tijdens de Challenge Cup!

Bekijk hieronder de video en lees hoe jij mee kan doen 馃憞

Video zonder geluid? Zet het geluid aan door het schuifje naar rechts te slepen of klik op de YouTube link om de video te bekijken met geluid.

Hoe doe je mee?
Doe de ijsdans van Lindsay van Zundert en haar trainingsgenootjes na en maak naar eigen inzicht de ijsdans af op het nummer 'Dynamite' van BTS.

Post jouw ijsdans uiterlijk 24 januari 2022 op Youtube, Tiktok, Facebook- of Instagram tijdlijn, gebruik hier #jointheicedance en benoem jouw kunstrijvereniging.
Vergeet @schaatsennl niet te taggen!

Jury
Na 24 januari worden de video鈥檚 die online zijn gedeeld met #jointheicedance beoordeeld door niemand minder dan Javier Fern谩ndez L贸pez, Gerard Joling, en Nikki Davison. Samen bepalen zij welke 3 verenigingen de beste, meest creatieve video's hebben ingestuurd en kans maken op de clinic van Javier en de opvoering tijdens de Challenge Cup. Uiteindelijk bepaalt de publieksjury de winnaar.聽

De jury bestaat uit de volgende personen:

(van links naar rechts) Javier Fern谩ndez L贸pez (Brons Olympische Spelen 2018, 2x Wereldkampioen en 7x Europees kampioen), Gerard Joling (zanger/entertainer en kunstschaatsliefhebber) en Nikki Davison (Development & Team leader TeamNL).

Waar wordt jouw video op beoordeeld?
鉀革笍 De video moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te vinden.聽
鉀革笍 Op 30 januari kiest de jury welke drie video鈥檚 genomineerd worden en kans maken op de clinic en de opvoering.
鉀革笍 De uitslag van de nominaties wordt op 1 februari gecommuniceerd via de Social Media kanalen en website van Schaatsen.nl.聽

Stemmen maar! (vanaf 1 februari 2022)
Zit jouw video bij de beste 3? Dan is het tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen! Roep zoveel mogelijk mensen op om te stemmen op jouw video. Dit kan via de stemtool die op deze pagina (schaatsen.nl/jointheicedance) wordt gepubliceerd.

鉃★笍 Stemmen kan van 1 t/m 14 februari 20:00 uur. Op 15聽 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.聽

De video met de meeste stemmen wint de clinic van Javier. Zij mogen hun ijsdans opvoeren tijdens de Challenge Cup.* Elke vereniging die genomineerd is, ontvangt 20 passe-partouts, waarmee zij gratis toegang hebben tot de Challenge Cup.

*De clinic vindt plaats op een nader af te stemmen moment voor maximaal 20 personen van jouw vereniging. De opvoering van de ijsdans vindt plaats op zondag 27 februari 2022, tijdens de Challenge Cup.聽

#jointheicedance is een initiatief van de KNSB voor aangesloten kunstrijverenigingen en wordt ondersteund door Schaatsen.nl.聽

De algemene voorwaarden voor de ijsdans vind je hier.聽

Group 2