Priscilla Ernst is 'De Val' nog niet vergeten, maar geniet wel van KPN WK Shorttrack
Marco Meijer maakte op de laatste dag van het KPN WK Shorttrack een rondje door het KPN Clubhuis. Daar liep hij toevallig oud-shorttrackster Priscilla Ernst tegen het lijf.See you in Dordrecht!
Na het KPN WK Shorttrack komen de beste shorttrackers ter wereld opnieuw naar Nederland. Van 5 t/m 8 oktober 2017 vindt in Dordrecht de ISU World Cup Shorttrack plaats.Onvergetelijk shorttrack weekend in Ahoy
Het was een onvergetelijk weekend in Rotterdam Ahoy met topsport, show en entertainment van de bovenste plank. Dit was het KPN WK Shorttrack!

Behind the scenes op het KPN WK Shorttrack
Achter de schermen bij het KPN WK Shorttrack met het entertainment team. Dit zijn de mensen die zorgen voor de show in Ahoy.Jan Blokhuijsen geklopt door oud-schaatser
Jan Blokhuijsen deed zaterdag tijdens het KPN WK Shorttrack mee aan de Spring Challenge van schaatsen.nl. Blokhuijsen sprong hoog, maar was niet de beste. Hij werd geklopt door oud-schaatser Marco Lubbers.

'Veel overeenkomsten tussen shorttrack en autoracen'
Oud-shorttracker Atze Kerkhof is tegenwoordig werkzaam in de autosport. In een interview met shorttracker Freek van der Wart legt Kerkhof uit dat er veel overeenkomsten zijn.

In het spoor van Sjinkie Knegt
Interviews, felicitaties, handtekeningen en heel veel appjes. In het spoor van Sjinkie Knegt na het behalen van zijn wereldtitel op de 500 meter!


Erben Wennemars geniet van Sjinkie Knegt bij WK
Zaterdagmiddag was Erben Wennemars bezoeker van het KPN WK Shorttrack. Kijk hoe hij meeleeft met de race van Sjinkie Knegt.

Exoten op het KPN WK Shorttrack
In de finale gaan we ze waarschijnlijk niet zien, maar het zijn de smaakmakers van elk WK: de 'exoten'.


Nederlandse invloed bij Team USA
De Nederlandse succescoach Wilma Boomstra woonde en werkte jarenlang in de Verenigde Staten. Inmiddels woont ze weer in Nederland, maar tijdens het KPN WK Shorttrack maakt ze deel uit van Team USA.


Internationale rijders onder de indruk van WK in Ahoy
De internationale deelnemers aan het KPN WK Shorttrack kijken hun ogen uit in Rotterdam. Ze hopen dat de toevoeging van licht, geluid en entertainment een blijvertje is bij wedstrijden wereldwijd.


Monique Velzeboer op het KPN WK Shorttrack
Oud-shorttrackster Monique Velzeboer is te gast in de Social Studio van schaatsen.nl op de eerste dag van het KPN WK Shorttrack.

Cees in de Social Studio - Terugblik dag 1
Dag 1 van het KPN WK Shorttrack zit erop! Toernooidirecteur Cees Juffermans blikt terug op een fantastische eerste dag in Ahoy en kijkt vooruit naar de wedstrijden van zaterdag.Rondleiding door KPN Clubhuis
Voor en na de races zijn alle shorttrackfans welkom in het grootste ‘KPN Clubhuis’ ooit. Hier vinden huldigingen plaats, er zijn handtekeningensessies, optredens en nog veel meer!

Interview met moeders van Rianne de Vries en Daan Breeuwsma
Sanne van Kerkhof, de zus van WK Shorttrack-deelneemster Yara van Kerkhof, houdt in de Social Studio van schaatsen.nl een interview met de moeders van twee andere WK_gangers: Rianne de Vries en Daan Breeuwsma.


Kids Compilatie
Vrijdag was Kids Day op het KPN WK Shorttrack. Scholieren uit heel Nederland beleefden een topmiddag in Rotterdam Ahoy.


Achter de schermen bij de NOS op het KPN WK Shorttrack
Zaterdag en zondag wordt het KPN WK Shorttrack live uitgezonden op NPO1. Achter de schermen bij de NOS.DJ BastiQ draait in Ahoy
De 11-jarige DJ BastiQ zette vrijdagochtend Ahoy in vuur en vlam met een dj-set op het podium bij het KPN WK Shorttrack. Een onvergetelijke ervaring!Cees in Social Studio - Preview dag 1
Het KPN WK Shorttrack gaat beginnen! Toernooidirecteur Cees Juffermans vertelt over wat ons vandaag te wachten staat.

Timelapse van sportpaleis tot ijspaleis - KPN WK Shorttrack
Er ligt ijs in Ahoy! Sinds woensdag is non-stop gewerkt om het sportpaleis om te bouwen tot ijspaleis voor het KPN WK Shorttrack van 10 - 12 maart. In vijf dagen is een extra tribune gebouwd en licht en geluid aangebracht in het dak van Ahoy. Sinds vrijdag is gewerkt aan de opbouw van de tijdelijke ijsvloer. Zondagavond werd het WK-logo op het ijs aangebracht.

Ranking Your Teammates - Telefoonverslaafd
In aanloop naar het KPN WK Shorttrack leren we de Nederlandse shorttrackers kennen door de ogen van hun teamgenoten. Lara, Suzanne en Adwin telefoons, en opwarmmaaltijden.

Rotterdam komt in WK-sfeer
Tot en met het KPN WK Shorttrack sieren Sjinkie Knegt en Daan Breeuwsma de gevel van de 94,5m hoge Willemswerf in Rotterdam!

Ranking Your Teammates - Roomies
In aanloop naar het KPN WK Shorttrack leren we de Nederlandse shorttrackers kennen door de ogen van hun teamgenoten. Daan, Dylan en Itzhak over hun favoriete kamergenootjes.

Ranking Your Teammates - Grappenmakers
In aanloop naar het KPN WK Shorttrack leren we de Nederlandse shorttrackers kennen door de ogen van hun teamgenoten. Freek, Daan en Dylan over de grootste (flauwe) grappenmakers in het team.

Ranking Your Teammates - Masterchef
In aanloop naar het KPN WK Shorttrack leren we de Nederlandse shorttrackers kennen door de ogen van hun teamgenoten. Sjinkie, Daan en Rianne over de kookkunsten van de ploeg.’

Ranking Your Teammates - Fashion
In aanloop naar het KPN WK Shorttrack leren we de Nederlandse shorttrackers kennen door de ogen van hun teamgenoten. Yara, Rianne en Itzhak over de best (en slechtst) geklede rijders in de ploeg.

KPN WK Shorttrack 2017 - Trailer
Kom naar het KPN WK Shorttrack, van 10 t/m 12 maart 2017 in Rotterdam Ahoy. Bereid je voor op drie dagen topsport en entertainment!

Making-of van toernooiposter KPN WK Shorttrack
Vind jij de poster van het WK ook zo tof? Check de video van de fotoshoot met  Sjinkie, Daan, Yara en Suzanne die eraan vooraf ging.

%MCEPASTEBIN%

%MCEPASTEBIN%