Voorafgaand aan en direct na de races zijn alle shorttrackfans welkom in het grootste ‘KPN Clubhuis’ ooit. Hier vinden huldigingen plaats, er zijn handtekeningensessies, optredens en nog veel meer.

Openingstijden
Het KPN Clubhuis opent alle dagen anderhalf uur voor aanvang van de races en sluit anderhalf uur na de races. Kijk hier voor het wedstrijdprogramma.

Huldigingen
Op zaterdag en zondag komen de medaillewinnaars naar het KPN Clubhuis. Voor het eerste bij een WK Shorttrack worden de rijders na de wedstrijd op grootse wijze gehuldigd en toegejuicht door de fans. Dat belooft een unieke ervaring te worden voor rijders en publiek. Natuurlijk zetten we de Nederlandse shorttrackers extra in het zonnetje en vragen we naar hun reacties na de races. 

Optredens en DJ’s
Midden in het KPN Clubhuis staat een groot podium. Voor wie goed voorbereid naar de races wil kijken, zijn er voorbeschouwingen met oud-rijders. Ook kun je meedoen aan leuke spellen en schaatsquizen. Maar dat is niet alles want elke dag vinden hier optredens plaats van topacts zoals Xander de Buisonjé, VanVelzen en B-Brave. Tussendoor draaien dj’s de lekkerste tracks.

Zelf schaatsen
Wel heel bijzonder is de schaatsbaan die in het KPN Clubhuis wordt aangelegd door TeamNL. Op deze ijsbaan vinden elke dag clinics en gave demo’s plaats van schaatsers, kunstschaatsers en curlingers. Ook kun je hier zelf je skills showen tijdens lessen van de KPN Junior Schaatsclub.

Je kunt in het KPN Clubhuis niet alleen schaatsen, maar ook andere wintersporten ervaren. Wat dacht je van de bobslee van TeamNL of de borstelbaan waarop je een ski- of snowboardles kunt volgen.

Shorttrack VR Experience
Voel je voor even deelnemer aan het KPN WK Shorttrack. Zodra je de Samsung Gear VR opzet, stap je in de wereld van echte shorttrackers die trainen voor een belangrijke wedstrijd. De levensechte virtual reality experience geeft je de kans om zelf te ervaren hoe het is om shorttracker te zijn. Deel je VR-experience met #DoWhatYouCant.

Foodtrucks
Wie honger heeft gekregen na een middag vol activiteiten en kijken naar shorttrack, kan terecht bij een van de foodtrucks. Op het KPN WK Shorttrack kun je vers, verantwoord en lekker eten en drinken. Het KPN Clubhuis is de perfecte plek om met een drankje in de hand na te genieten van de spannende races.

Meet & Greets
In het KPN Clubhuis ontvangen we elke dag de beste shorttrackers ter wereld. Vraag jouw favoriete rijders het hemd van het lijf, scoor een handtekening of ga op de foto met je helden.