Tickets
Shop

Win het duurzame Holland & Barrett reispakket

Wil jij net als Friso, Michelle en de TeamNL Shorttrack atleten ook de duurzame artikelen van Holland & Barrett meenemen? Doe dan mee en win het duurzame reispakket van Holland & Barrett.

De actie is inmiddels afgelopen, bedankt voor je deelname!

De shorttrackers van TeamNL reizen naar Seoul voor hun WK Shorttrack. Wij pakte de koffer in met Friso en Michelle en zagen wat zij meenemen. Naast hun koptelefoon, e-reader en shorttrack attributen, nemen ze ook de handige en duurzame reisproducten van Holland & Barrett mee.

Wil jij op je volgende reis de favoriete, duurzame Holland & Barrett reisproducten van de shorttrackers van TeamNL meenemen? Neem deel aan de winactie en win een van de drie TeamNL Shorttrack reispakketten. Wat er allemaal in het duurzame reispakket zit vind je op de 'koffer inpakken met-pagina' van Holland & Barrett.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Holland & Barrett, meedoen kan t/m maandag 13 maart. De algemene voorwaarden vind je hier. Wil je meer weten over de duurzame reisproducten van Holland & Barrett? Bezoek de pagina van Holland & Barrett.

Group 2