Tickets
Shop

Trachitol Trials; doe je mee?

Maak samen met je schaatsmaatje kans op een geheel verzorgde reis naar de Weissensee en rijd in Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht. Download de gratis Sprint app en doe mee!

De Trachitol Trials zijn ten einde, de winnaars hebben bericht gekregen. Bedankt voor je deelname!

 

Dit is jouw kans om geheel verzorgd naar de Weissensee in Oostenrijk af te reizen en als teamlid van Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 28 januari 2022.

Het enige dat je hoeft te doen is de Sprint app te downloaden, jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol Trials ranglijst en je rondjes te gaan schaatsen. Gebruik je Sprint al, dan kun je de Trachitol Trials ranglijst toevoegen en je maatje uitnodigen per e-mail of via de app. 

Het maakt niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samen zo veel mogelijk kilometers schaatsen, want hoe meer kilometers, hoe groter de kans om ingeloot te worden. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

De actieperiode
De actieperiode loopt van vrijdag 1 oktober om 07.00 uur en eindigt op dinsdag 30 november 2021 om 23.59 uur. Alleen in deze periode worden de kilometers geteld mits je je als duo hebt opgegeven in de Trachitol Trials ranglijst. Op 1 december loten we 6 duo winnaars.

Download de Sprint app en doe mee met de Trachitol Trials. 

Nodig jouw schaatsmaatje uit
Heb je de Sprint app gedownload en wil je meedoen aan de Trachitol Trials, doorloop dan de volgende stappen:

✅ Open de Sprint app en ga naar 'Rankings
✅ Swipe naar links tot je bij 'Nieuwe ranglijst' bent
✅ Selecteer 'Indoor schaatsen' en vervolgens 'Trachitol Trials'
✅ Nodig je maatje uit door de naam of het e-mailadres in te vullen
Heeft je maatje de Sprint app nog niet, laat dan het e-mail adres achter. Je maatje ontvangt een e-mail vanuit Sprint om deel te nemen aan de Trachitol Trials.

Heb je afgelopen seizoen kilometers gemaakt?
Vorig seizoen zijn de Trachitol Trials wegens corona gestaakt en zijn alle geschaatste kilometers bevroren tot het aankomende seizoen. Heb je vorig jaar al de nodige kilometers geschaatst, dan kun je dit jaar met jouw maatje verder gaan waar je gebleven bent. Sprint mailt jou eind september 2021 hoe je weer deel kunt nemen.

Bekijk onderstaand de aftermovie van Team Trachitol 2019-2020 ⤵️

* Het deelnamereglement vind je hier.
** Heb je vragen over de Trachitol Trials, mail dan naar team@sprintapp.nl

Group 2