Tickets
Shop

Doe samen mee aan de SKATE4daagse

Van 30 augustus t/m 5 september 2021 ga je vier keer op pad met de Sprint app om jouw medaille SKATE4daagse medaille te behalen. Download de gratis Sprint app en schrijf je in!

Schrijf je nu in voor de SKATE4daagse 2021!
Ben je ook zo gek op skaten en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou!  Ga vier dagen lekker de weg op om over het asfalt te rollen, alleen, met het gezin, met je skatevrienden of je schaats- of inlineskatevereniging.

Wanneer is de Skate4daagse?
Van 30 augustus tot en met 5 september vindt de SKATE4daagse plaats. Je doet mee als je in deze week vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen:
- 5 kilometer
- 10 kilometer
- 15 kilometer
- 20 kilometer 

Hoe doe je mee?
Bekijk de onderstaande video en volg de 4 stappen om je aan te melden voor de SKATE4daagse!

1. Download de gratis Sprint app in de App store of Play store
2. Geef aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse Challenge.
3. Je kiest zelf waar en wanneer je gaat skaten, het enige wat je hoeft te doen is de Sprint app aan zetten als je van start gaat. De app slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet.
4. Na vier keer skaten heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille! 🥇

Download nu de Sprint app en schrijf je in samen met jouw skatevrienden!

SKATE4daagse T-Shirt
Iedereen die meedoet ontvangt de online medaille in de app. Maar wil je een echte medaille ontvangen als aandenken, neem dan het PLUS-pakket. Vind je het leuk om een SKATE4daagse T-shirt en een Powergel shot + PowerBar Natural energy reep van PowerBar te ontvangen? Ga dan voor PREMIUM en je ontvangt alles thuis. Wil je het T-shirt en de PowerBar shot en reep vóór de start van de SKATE4daagse ontvangen? Geef je dan op voor 25 juli, anders ontvang je het na de SKATE4daagse. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten: BASIS, PLUS of PREMIUM.

   BASIC  PLUS  PREMIUM
ONLINE MEDAILLE   ✅  ✅  ✅
KORTING POWERBAR  ✅  ✅  ✅
KORTING PLUTOSPORT  ✅  ✅  ✅
FYSIEKE MEDAILLE    ✅  ✅
SPORTVOEDING POWERBAR      ✅
SKATE4DAAGSE
T-SHIRT
     ✅
PRIJS  GRATIS  € 7,95  € 32,50

Op zoek naar een goede route en de beste skatetips?
Je stapt de deur uit op je skates, zet je helm op en zoeft er vandoor. Sprint registreert jouw route en snelheid maar helpt je ook met het bepalen van een leuke en veilige route. In de app kun je zoeken naar een mooie route bij jou in de buurt. Vervolgens selecteer je de gekozen route en volg je de navigatie.

Ben je opzoek naar tips & trics om je nog zekerder op je skates te voelen waardoor je veilig de weg op kunt? Bekijk dan de Learn to Skate videoreeks op  Schaatsen.nl/learntoskate. Japke Janneke legt je in zes korte video's de basisvaardigheden van het skaten uit. Veel plezier!

Meedoen aan de SKATE4daagse met jouw vereniging?
Je kunt met jouw schaats- of inlineskatevereniging ook meedoen aan de SKATE4daagse. Op knsb.nl/skate4daagse vind je meer informatie hoe je dit kunt doen.

Eat - Skate - Sleep - Repeat 🔄

* Algemene voorwaarden deelname SKATE4daagse vind je hier.
** Weten welke maat T-shirt geschikt is voor jou? Bekijk hier de maattabel. Het T-shirt is unisex, niet te ruilen voor een andere maat en gemaakt van jaccard stof.
*** Maak je gebruik van Iphone en doe je mee aan de SKATE4daagse, dan kan het zijn dat je geen bevestigingsscherm ziet in de Sprint app. Je inschrijving is goed gegaan en je ontvangt een bevestigingse-mail van jouw inschrijving.

De SKATE4daagse is een initiatief van de KNSB en wordt ondersteund door Daikin Partner van Schaatsend Nederland en de Sprint app.

Doe je mee aan de SKATE4daagse? Download de Sprint app ⤵️

Group 2