Tickets
Shop

De SKATE4daagse was een groot succes

Van 30 augustus t/m 5 september 2021 heeft de SKATE4daagse plaats gevonden. Veel skateliefhebbers zijn vier dagen op pad geweest om lekker te skaten en hebben de SKATE4daagse medaille behaald.

De allereerste editie van de SKATE4daagse was een groot succes, ruim 1500 skateliefhebbers hebben in de week van 30 september t/m 5 oktober de skeelers aangetrokken en deelgenomen aan de SKATE4daagse. 

Check op Instagram maar een #skate4daagse, hier vind je veel leuke berichten. Heb jij meegedaan en genoten van het skaten en wil je beter leren skaten? Bekijk dan hier of er een skeelervereniging bij jou in de buurt is.

De SKATE4daagse bij verenigingen
Bij een aantal skeelerclubs is ook fanatiek meegedaan met de SKATE4daagse. Onder andere bij skeelerclub Surhuisterveen. Hier organiseerde ze een aantal leuke activiteiten om iedereen van de SKATE4daagse te laten genieten. Bekijk onderstaande video voor een kleine impressie.

Volgend jaar weer?
Wie weet wordt in de zomer van 2022 de SKATE4daagse weer georganiseerd. Houdt deze pagina en de Schaatsen.nl in de gaten voor alle informatie.

Wil jij een mooie skateroute vinden of je rondentijden bijhouden tijdens het schaatsen? Dat kan met de Sprint app!

* Algemene voorwaarden deelname SKATE4daagse vind je hier.
** Weten welke maat T-shirt geschikt is voor jou? Bekijk hier de maattabel. Het T-shirt is unisex, niet te ruilen voor een andere maat en gemaakt van jaccard stof.
*** Maak je gebruik van Iphone en doe je mee aan de SKATE4daagse, dan kan het zijn dat je geen bevestigingsscherm ziet in de Sprint app. Je inschrijving is goed gegaan en je ontvangt een bevestigingse-mail van jouw inschrijving.

De SKATE4daagse is een initiatief van de KNSB en wordt ondersteund door Daikin Partner van Schaatsend Nederland en de Sprint app.

Group 2