Tickets
Shop
Nieuws

Night Skates

Bij ondergaande zon, met een gezellige groep fanatiekelingen, onder de beats van hits van toen en nu een tocht afleggen op skates. Dat is de Night Skate! Of je nu een ervaren skater bent, of net je eerste kilometers onder de wieltjes hebt gehad, bij de night skate maakt dat niet uit.

Foto : Neeke Smit

Night Skate Zwolle
De enige echte Night Skate Zwolle gaat bijna weer van start. In een groot rijdend peloton rol je maar liefst vijf keer door Zwolle! Vorige keer sloten toernooidirecteuren Ronald en Michel Mulder aan. Iedere editie wordt een andere wijk aangedaan. De start is altijd in Park de Wezenlanden. Op 15 juni om 19.00 uur beginnen we met een Stunned Warming Up en om 19.30 uur klinkt het startschot. Het is mogelijk dat een editie niet doorgaat, bijvoorbeeld als gevolg van regen. Houd daarvoor de website van Night Skate Zwolle goed in de gaten. Let op: het is verplicht om een helm te dragen.

Skate Fever komt naar Arnhem (6 & 7 juli)
Kom op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli ouderwetse gezelligheid herbeleven. Na het WK Freestyle-skaten zal op Trans in Arnhem een heuse rollerdisco ontstaan! De vloer waar de professionals eerder op de dag hun tricks laten zien en zich tot wereldkampioen laten kronen, wordt 's avonds omgetoverd tot rollerdisco voor jong en oud.

Onder het genot van de beste discoplaatjes, synthesizerknallers en hitjes van nu kan je van 21.00 tot 00.00 uur komen rollen. Naast de rollerdisco is een food truck festival ingericht waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje.

Haal je rolschaatsen van zolder of huur een paar bij ons. Ben jij er klaar voor om midden in Arnhem te rollen en wakker te worden met gezonde spierpijn? Kom dan op vrijdag of zaterdag naar Trans! Rolschaatsen en inlineskates zijn toegestaan, skateboards niet! 

Datum: 6 en 7 juli 2018
Tijd: +/- 21.30 – 00.00 uur
Locatie: Parkeerterrein TRANS, WK freestyle tent
Tickets: Alleen aan de deur verkrijgbaar; € 5,- excl. huur skates, € 10,- incl. huur skates.

Plattegrond evenementlocatie Arnhem

Overige night skates
Onder toezicht van ervaren night skaters, begeleid door een kar met muziek, leg je een laagdrempelige en recreatieve tocht af. Als afsluiting van de tocht, rol je door naar een rollerdisco waar de avond op feestelijke wijze, onder het genot van een hapje en een drankje wordt voortgezet. Voorbeelden van Night Skates vind je in Amersfoort en Haarlem

Ook in aanloop naar het WK worden er night skate events georganiseerd waaraan jij kunt meedoen. Een overzicht van alle night skates is terug te vinden in het activiteitenoverzicht. Heb je na de night skate de smaak te pakken? Dan is er altijd de mogelijkheid om vervolgens deel te nemen aan de recreatieve marathon, de Telegraaf Skate Arnhem! Met deze tocht door Arnhem steun je Skate4AIR en wordt onderzoek naar taaislijmziekte gefinancierd.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan