Tickets
Shop
Nieuws 29 aug 2015

Tweede goud binnen voor Roosenboom

Bianca Roosenboom heeft zaterdag ook de tweede afstand van het NK inline-skaten weg op haar naam geschreven.

Foto : Neeke Smit

De Sprogrijdster trok in Ommen na haar zege op de afvalkoers ook op de 200 meter aan het langste eind. Lisanne Buurman legde beslag op plek twee, terwijl Moniek Klijnstra het podium completeerde.

Ronald Mulder snelde bij de mannen naar de Nederlandse titel. Luc ter Haar reed naar de tweede plek, gevolgd door Wessel Schilders op plek drie.

Bij de junioren-A dames ging het goud naar Berber Vonk. Daniëlle Ootes, die op het NK baan alles won wat er te winnen viel en ook het NK baan begonnen was met een zege op de afvalkoers, moest het nu doen met zilver. Andrea Hokse ging met het brons aan de haal.

Gerrie van Lingen toonde zich de sterkste bij de junioren-A heren. Twan Berlijn vond zijn naam terug op plek twee, voor Casper de Gier.

Bij de junioren-B gingen de titels naar Elisa Dul en Tiemen van der Kolk. Ook voor Marijke Groenewoud (zilver), Maya de Jong (brons), Marc Middelkoop (zilver) en Tom den Heijer (brons) was er eremetaal.

Anna van den Bos en Janno Botman zegevierden bij de kadetten. Bij de meisjes werden Anne Spee en Lianne van Loon de nummers twee en drie. Die eer ging bij de jongens uit naar Glenn Nijenhuis en Merijn Scheperkamp.

Lees alles over het NK inline-skaten weg op onze speciale pagina.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan