Tickets
Shop
Nieuws 29 jul 2015

Feestelijke toertocht in Dedemsvaart

Liefhebbers van inline-skatetoertochten kunnen komend weekend terecht in Overijssel, daar staat namelijk op zaterdag één augustus De Dedemsvaria skatetoertocht op het programma.

De recreatieve skatetocht wordt georganiseerd als onderdeel van de Dedemsvaria Feestweek. Het begin- en eindpunt bevindt zich dan ook in het hart van de feestelijke activiteiten. Er zijn vier verschillende routes uitgezet: Twee routes van circa tien kilometer en voor de ervaren skaters een route van ongeveer vijfendertig kilometer rond Dedemsvaart. Kinderen kunnen een speciale route van vijf kilometer volgen en rijders van de langste tocht zullen onderweg een drankenpost tegenkomen.

Vooraf inschrijven mag via info@dedemsvaria.nl, maar is niet noodzakelijk. Dat kan namelijk ook gewoon op locatie bij De Markthal op Markt 1 in Dedemsvaart. Een inschrijving voor volwassenen bedraagt 7,50, kinderen betalen 4,50.

Deelnemers met step zijn ook van harte welkom, maar vergeet vooral geen helm mee te nemen, die is namelijk voor alle deelnemers verplicht!  Kijk voor meer informatie en de routekaarten op de website van De Demensvaria.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan