Tickets
Shop
Nieuws 29 jul 2015

Belgische marathon in september

Op zaterdag negentien september wordt in het Belgische Waterland-Oudeman een marathon verreden. Net over de Nederlandse grens kunnen daar de dames en heren junioren, senioren en masters in actie komen. De organisatie is in handen van Sven Mallezie, die afgelopen weekend nog in actie kwam tijdens de marathon van de EK in Oostenrijk.

Foto : Neeke Smit

Het evenement begint om half twee met een gezamenlijke toertocht. Bij terugkomst kunnen de snelle enthousiastelingen nog een rondje rijden op het wedstrijdparcours. Vervolgens zullen om half vier de marathondeelnemers het parcours betreden. Alle heren (junioren, senioren en masters) zullen tegelijk van start gaan op het parcours van bijna zes kilometer dat wars door de polder loopt. Twee minuten later zullen ook alle dames gezamenlijk starten.

Voor wie aan de marathon niet genoeg heeft is er in de ochtends ook nog mogelijkheid om deel te nemen aan een individuele- of ploegentijdrit met de fiets op hetzelfde parcours.

Deelname aan zowel de toertocht als wedstrijd is gratis en via deze link kan er worden ingeschreven. Inschrijven voor de toertocht is niet noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement. Nog vragen? Mail naar sven@isceeklo.be.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan