Tickets
Shop
Nieuws 27 jun 2015

Dijkstra naar Palet, MKBasics legt Lagrange vast

Corina Dijkstra zal vanaf komend marathonseizoen de kleuren verdedigen van Palet Schilderwerken.

Foto : Neeke Smit

Dat nieuws maakt de overkoepelende organisatie Schaatsmeiden op de eigen site wereldkundig.

De negentienjarige rijdster toonde afgelopen jaargang haar talent door in de Noord-Oost Competitie meerdere malen in de top-vijf te eindigen en de Regio Top Finale op haar naam te schrijven. Ook tijdens het NK voor junioren-A deed Dijkstra van zich spreken met een tweede plek.

Met het vastleggen van de jonge rijdster heeft ploegleider Jan Ronald Wigarda zijn team rond. Behalve Dijkstra wordt deze gevormd door Ineke Dedden, Imke Vormeer en Jade van der Molen.

Lagrange

Ook MKBasics.nl heeft zich versterkt  voor het nieuwe seizoen. De Zweedse Eva Lagrange is de nieuwste aanwinst voor de ploeg van coach Jack de Rijke.

De in Duitsland geboren rijdster was de afgelopen jaren actief als langebaanschaatsster. Daarin was Lagrange behoorlijk succesvol met meerdere nationale titels en haar debuut bij het EK Allround in Tsjeljabinsk als gevolg. Komend seizoen wil de Zweedse de twee schaatstakken gaan combineren.

Met het aantrekken van Langrange heeft ook MKBasics.nl de ploeg rond. Eerder werd Nicky van Leeuwen vastgelegd, terwijl Elma de Vries en Iris van de Stelt al langer deel uit maakten van het team.

Lees al het transfernieuws in ons speciale transferoverzicht.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan